Welkom bij PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts). Dé Netwerknotaris in Oss, Berghem, Heesch en Geffen.  


Per 1 januari 2022 is Notariskantoor Groeneweg te Heesch overgenomen door PPH Notarissen.

Per 1 januari 2022 is PPH Notarissen samengegaan met Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem.


Wij zijn per 1 januari 2022 gevestigd te:


Oss,  Molenstraat 46, 5341 GD Oss

T 0412 - 665 666;  email: Oss@pphnotarissen.nl


Berghem, aan de Burg. van Erpstraat 16 - 5351 AW Berghem

T 0412 - 487 111; Berghem@pphnotarissen.nl 


Geffen, aan het Dorpsplein 1A, 5386 CL  Geffen

T 0412 - 665 666; Geffen@pphnotarissen.nl


Heesch, aan de Kerkstraat 2A - 5384 KB Heesch

T 0412 - 454 938; Heesch@pphnotarissen.nl


Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Bij PPH werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we jou beter kunnen helpen, én in gewone mensentaal. Wij van PPH Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...
 
PPH Notarissen

nieuws van het notariskantoor

4 januari 2022

Coronabeleid PPH Notarissen

De notarissen zijn als vitaal beroep aangemerkt, daarom mag ons kantoor geopend blijven. Om besmettingsrisico voor cliënten en medewerkers zoveel mogelijk te verkleinen, voeren we besprekingen in principe via de telefoon of door middel van videoverbindingen.

Het is niet toegestaan dat er meer personen dan noodzakelijk (bijvoorbeeld familieleden of andere dienstverleners) tijdens besprekingen of passeringen op ons kantoor aanwezig zijn.

Het ondertekenen van akten en andere documenten laten we waar mogelijk via volmacht verlopen. Voor akten die persoonlijk getekend moeten worden, zoals een hypotheek of een testament, nodigen we onze cliënten natuurlijk wel uit voor een bezoek op kantoor.

We zijn helemaal ingericht op het ontvangen van onze cliënten met een afstand van 1,5 meter aan de bespreektafel, en achter plexiglas. U kunt uw handen desinfecteren bij binnenkomst en vertrek. We schenken geen koffie en u mag uw eigen pen gebruiken. Uiteraard geldt op ons kantoor de mondkapjesplicht.

Wij vertrouwen op uw begrip.

9 november 2021

Samenvoeging kantoren PPH Notarissen te Oss - Rom van Drongelen te Berghem - Overname Notariskantoor Groeneweg te Heesch

Geachte relatie,

Met genoegen brengen wij u hierbij op de hoogte dat per 1 januari 2022 de notarispraktijken van Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss en Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem samen verder zullen gaan.

Met de samenvoeging van de kantoren beogen wij een toekomstbestendige, solide notariële praktijk in de meest ruime zin -bestaand onroerend goed alsmede nieuwbouw, de familiepraktijk en het ondernemingsrecht- uit te oefenen in de omgeving Noord-Oost Brabant. Met 6 notarissen en ongeveer 50 medewerkers vertrouwen wij erop uitstekend in staat te zijn om onze klanten - altijd dichtbij - te bedienen en flexibel te opereren.

Eerder dit jaar werd al kenbaar gemaakt dat Notariskantoor Groeneweg te Heesch zal worden voortgezet door Pinkse Philips Huberts Notarissen. Alle kantoren blijven gehuisvest aan de huidige locaties te Oss, Geffen, Heesch en Berghem en zullen verdergaan onder de naam PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts).

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan zijn wij uiteraard bereid deze te beantwoorden.

Wij vertrouwen op een prettige voortzetting van de samenwerking.

Met hartelijke groet,

mr. A.G. (Gerard) Ekelmans

mr. R.P. (Rom) van Drongelen

mr. A.G.M. (Odette) Grundeken

mr. G.H. (Ineke) Willems

mr. E.M. (Suzanne) van den Berg

mr. A.P.J.M. (Angela) van den Berg


11 mei 2017

“Wonder boven wonder kwam alles tóch nog goed”

In het kort

Bij de aankoop van hun huis liepen Nick en Darija tegen de nodige problemen aan. Door een administratieve fout van derden leek het er zelfs sterk op dat de sleuteloverdracht niet door kon gaan… Uiteindelijk kwam alles gelukkig toch nog op zijn pootjes terecht.

Waarom wilden jullie verhuizen?

“Tien jaar geleden kochten we ons eerste huis in Oss. Een fijn huis, maar met twee kinderen groeiden we daar uit ons jasje. Bovendien zijn we allebei zelfstandig ondernemer en wilden we graag een eigen bedrijfsruimte aan huis. We zetten ons huis met succes te koop: in vijf dagen was het verkocht! Gaaf natuurlijk, maar het betekende wél dat we ineens intensief op huizenjacht moesten. Gelukkig ontdekten we dit mooie huis al snel op Funda. Binnen ons budget én naar onze smaak. Ons bod werd binnen een paar dagen geaccepteerd.” 

En dan begint het geregel!

“Zeg dat wel… Al wisten we natuurlijk al dat er veel komt kijken bij de aankoop van een huis: een hypotheekadviseur aannemen, de verhuizing voorbereiden, een notaris selecteren… Maar we hadden dit keer óók nog te maken met de verkoop van ons eigen huis. En dat zorgde voor een onverwacht probleem: de avond vóór de sleuteloverdracht van ons nieuwe huis bleken de papieren van onze overbruggingshypotheek niet in orde. Daardoor zouden we niet kunnen passeren. Tot overmaat van ramp konden we er zelf helemaal niks aan doen. We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…” 

“We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…”

Wat hebben jullie toen gedaan?

“We hebben meteen geschakeld met onze notaris bij Pinkse Philips Huberts Notarissen. Voor dat kantoor hadden we eerder al gekozen op basis van positieve ervaringen van anderen. Ze begrepen onze belangen gelukkig helemaal. Die avond en de volgende ochtend hebben ze alles in het werk gesteld om het papierwerk in orde te krijgen. Een uur voor het afgesproken tijdstip belden ze ons echter op met slecht nieuws: het bleek onmogelijk om alles nog op tijd te regelen… We baalden als een stekker, want onze verhuisploeg van vrienden stond klaar en de schilder stond zelfs al voor de deur.”

Wat een doemscenario…

“Ongelofelijk hè? Maar wonder boven wonder kwam het tóch nog goed. Een half uur voor passeren kregen we het verlossende telefoontje van onze notaris. Ze hadden zojuist van de bank een fax ontvangen met een bevestiging dat het alsnog was gelukt. Alles kon dus gewoon doorgaan! Je kunt je wel voorstellen hoe blij we waren…”

“Gelukkig begreep onze notaris onze belangen meteen”

Eind goed, al goed!

“Zeker weten. Natuurlijk hadden we liever gezien dat alles minder stressvol was verlopen, maar uiteindelijk is het wel allemaal in orde gekomen. Bovendien hebben we hierdoor de betrokkenheid van onze notaris gezien. We hadden al een goed gevoel bij ze, maar deze bizarre gang van zaken was daar een bevestiging van. Ze hebben er werkelijk álles aan gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Die toewijding vind je vast niet bij elk kantoor. Binnenkort willen we hier een stuk grond aankopen. Daarvoor gaan we dan ook sowieso weer met Pinkse Philips Huberts in gesprek.”nieuws van netwerk notarissen

20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >
19 september 2022nieuws

Wat kunnen gewone stervelingen leren van de uitvaart van de Queen?

In de aanloop van de uitvaart van de Queen maken de prinsen William en Harry geen ruzie meer en lijken ze zich met elkaar te hebben verzoend. Volgens kenners speelt...

lees verder >

Gerard Ekelmans

Partner/Notaris

Gerard Ekelmans
Gerard Ekelmans
Ik ben Gerard Ekelmans, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Odette Grundeken

Partner/Notaris

Odette Grundeken
Odette Grundeken
Ik ben Odette Grundeken, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Suzanne van den Berg

Partner/Notaris

Suzanne van den Berg
Suzanne van den Berg
Ik ben Suzanne van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Ineke Willems

Partner/Notaris

Ineke Willems
Ineke Willems
Ik ben Ineke Willems, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Angela van den Berg

Partner/Notaris

Angela van den Berg
Angela van den Berg
Ik ben Angela van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Heesch (gemeente Bernheze). Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Rom van Drongelen

Partner/Notaris

Rom van Drongelen
Rom van Drongelen
Ik ben Rom van Drongelen, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Berghem. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Jan Wouters

Toegevoegd Notaris

Jan Wouters
Jan Wouters
Ik ben Jan Wouters. Ik ben werkzaam als toegevoegd notaris voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van familierechtdossiers en het passeren van diverse akten.

Lindy Vullings

Kandidaat-notaris

Lindy Vullings
Lindy Vullings
Ik ben Lindy Vullings, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Kevin van Kaathoven

Kandidaat-notaris

Kevin van Kaathoven
Kevin van Kaathoven
Ik ben Kevin van Kaathoven, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Lian Hilkes

Kandidaat-notaris

Lian Hilkes
Lian Hilkes
Ik ben Lian Hilkes, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Nathanje Konings

Kandidaat-notaris

Nathanje Konings
Nathanje Konings
Ik ben Nathanje Konings, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Berghem. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Priscilla Lange

Kandidaat-notaris

Priscilla Lange
Priscilla Lange
Ik ben Priscilla Lange, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Berghem. Mijn specialisatie is personen-en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Maurice Looij

Boekhouder

Maurice Looij
Maurice Looij
Mijn naam is Maurice Looij. Ik ben werkzaam als boekhouder voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het bijhouden van de boekhouding en het legaliseren van identiteitsbewijzen.

Ingrid van Eldijk

Boekhoudster

Ingrid van Eldijk
Ingrid van Eldijk
Mijn naam is Ingrid van Eldijk. Ik ben werkzaam als boekhoudster voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het bijhouden van de boekhouding en het legaliseren van identiteitsbewijzen.

Angela Guzinski

Secretaresse/notarieel medewerker

Angela Guzinski
Angela Guzinski
Mijn naam is Angela Guzinski. Ik ben werkzaam als secretaresse en notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van verdelingen, leverings- en hypotheekakten.

Ilse Ploegmakers

Notarieel medewerkster/Receptioniste

Ilse Ploegmakers
Ilse Ploegmakers
Mijn naam is Ilse Ploegmakers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker en receptioniste voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Chantal Laarakkers

Notarieel medewerkster/Receptioniste

Chantal Laarakkers
Chantal Laarakkers
Mijn naam is Chantal Laarakkers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster en receptioniste voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Mae Gevers

Secretaresse/Receptioniste

Mae Gevers
Mae Gevers
Mijn naam is Mae Gevers. Ik ben werkzaam als secretaresse en receptioniste voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit diverse baliewerkzaamheden, het inschrijven van kadasterstukken en dossiers opstarten.

Maaike Wilbrink

Notarieel medewerkster

Maaike Wilbrink
Maaike Wilbrink
Mijn naam is Maaike Wilbrink. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker binnen de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het inplannen van nieuwbouwplannen, het opstellen van akte en deze versturen naar cliënten.

Esty Pronk

Notarisklerk

Esty Pronk
Esty Pronk
Mijn naam is Esty Pronk. Ik ben werkzaam als notarisklerk voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Marieke de Leeuw

Notarieel medewerkster

Marieke de Leeuw
Marieke de Leeuw
Mijn naam is Marieke de Leeuw. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het dossier, het opmaken van hypotheekakten en stukken versturen.

Nikki Groeneveld

Notarieel medewerkster

Nikki Groeneveld
Nikki Groeneveld
Mijn naam is Nikki Groeneveld. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van (levens)testamenten en samenlevingscontracten.

Laureen van de Veerdonk

Notarieel medewerkster

Laureen van de Veerdonk
Laureen van de Veerdonk
Mijn naam is Laureen van de Veerdonk. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Eugenie Bouwmeister

Notarieel medewerkster

Eugenie Bouwmeister
Eugenie Bouwmeister
Mijn naam is Eugenie Bouwmeister. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Marjan Vendelmans

Notarieel medewerkster

Marjan Vendelmans
Marjan Vendelmans
Mijn naam is Marjan Vendelmans. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Nicolien Hendriks

Notarieel medewerkster

Nicolien Hendriks
Nicolien Hendriks
Mijn naam is Nicolien Hendriks. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het dossier en stukken versturen.

José Huizer

Notarieel medewerkster

José Huizer
José Huizer
Mijn naam is José Huizer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Monique Eijsvogels

Notarieel medewerkster

Monique Eijsvogels
Monique Eijsvogels
Mijn naam is Monique Eijsvogels. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten en ben ik verantwoordelijk voor de royementen.

Ashna Ramadhin

Notarieel medewerkster

Ashna Ramadhin
Ashna Ramadhin
Mijn naam is Ashna Ramadhin. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Antoinette Ploegmakers

Notarieel medewerkster

Antoinette Ploegmakers
Antoinette Ploegmakers
Mijn naam is Antoinette Ploegmakers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht.

Keyleigh Luyckx

Notarieel medewerkster

Keyleigh Luyckx
Keyleigh Luyckx
Mijn naam is Keyleigh Luyckx. Ik ben werkzaam als secretarieel medewerker en receptioniste voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht.

Lenneke Pot

Notarieel medewerkster

Lenneke Pot
Lenneke Pot
Mijn naam is Lenneke Pot. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het dossier, het opmaken van akten en het versturen van stukken.

Conny van Hintum

Notarieel medewerkster

Conny van Hintum
Conny van Hintum
Mijn naam is Conny van Hintum. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Rachel Tonies

Notarieel medewerkster

Rachel Tonies
Rachel Tonies
Mijn naam is Rachel Tonies. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van (levens)testamenten en samenlevingscontracten.

Patricia Reijs

Notarieel medewerkster

Patricia Reijs
Patricia Reijs
Mijn naam is Patricia Reijs. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Marian de Loijer

Notarieel medewerkster

Marian de Loijer
Marian de Loijer
Mijn naam is Marian de Loijer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Yvonne Vonk

Notarieel medewerkster

Yvonne Vonk
Yvonne Vonk
Mijn naam is Yvonne Vonk. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Twan van Loon

Notarieel medewerker

Twan van Loon
Twan van Loon
Mijn naam is Twan van Loon. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het bespreken van koopovereenkomsten en ICT gerelateerde werkzaamheden.

Petra Vogels

Notarieel medewerkster

Petra Vogels
Petra Vogels
Mijn naam is Petra Boeijen. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en het inboeken van dossiers.

Rick Kuijpers

Notarieel medewerker

Rick Kuijpers
Rick Kuijpers
Mijn naam is Rick Kuijpers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker binnen de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van akte, nieuwbouwplannen voorbereiden en cliëntenonderzoeken uitvoeren.

Simone Verhoeven

Notarieel medewerkster

Simone Verhoeven
Simone Verhoeven
Mijn naam is Simone Verhoeven. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

José Piek

Financieel administratief medewerker

José Piek
José Piek
Mijn naam is José Piek. Ik ben werkzaam als financieel administratief medewerker voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het versturen van (hypotheek) afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Evy van Aalst

Receptioniste

Evy van Aalst
Evy van Aalst
Mijn naam is Evy van Aalst. Ik ben werkzaam als receptioniste voor de vestiging in Berghem. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en het inboeken van dossiers.

Sümeyra Demir

Secretarieel medewerkster

Sümeyra Demir
Sümeyra Demir
  • Secretarieel medewerkster
  • 0412 - 665 666
Mijn naam is Sümeyra Demir. Ik ben werkzaam als secretarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Ik ben voornamelijk werkzaam als receptioniste en ondersteun de afdeling personen- en familierecht. Naast deze baan, volg ik de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg.

Jeroen van de Camp

Secretarieel medewerker

Jeroen van de Camp
Jeroen van de Camp
  • Secretarieel medewerker
  • 0412 - 665 666
Mijn naam is Jeroen van de Camp. Ik ben werkzaam als secretarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Ik ben voornamelijk werkzaam als receptionist en ondersteun de afdeling personen- en familierecht. Naast deze baan, volg ik de studie Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans & Fontys.

PPH Notarissen

handelsregisternr: 17119128
btw nr: NL808339102B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
I.v.m. de coronacrisis werken wij momenteel alleen op afspraak

Bezoekadres

Molenstraat 46
5341 GD Oss

Postadres

Postbus 345
5340 AH Oss

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.