Welkom bij PPH Notarissen. Dé Netwerknotaris in de gemeente Oss en Bernheze.  

Bij PPH Notarissen begrijpen we dat het nemen van belangrijke juridische stappen een cruciale rol speelt in het leven van mensen en bedrijven. Als allround notariskantoor met een gespecialiseerde nieuwbouwafdeling, zijn wij toegewijd aan het bieden van deskundig advies en betrouwbare diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Met een team van circa 45 toegewijde medewerkers staan wij klaar om u te helpen bij al uw notariële behoeften. Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, variërend van het opstellen van juridische akten en testamenten tot het adviseren bij ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wat uw persoonlijke of zakelijke behoeften ook zijn, wij streven ernaar om een oplossing op maat te bieden die voldoet aan uw specifieke situatie.

Lees verder...

Met trots werken we samen met projectontwikkelaars en bouwbedrijven om ervoor te zorgen dat hun nieuwbouwprojecten op een soepele en efficiënte manier verlopen. Onze diepgaande kennis van alle aspecten van nieuwbouw stelt ons in staat om bouwers te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces. Bij PPH Notarissen nemen we de zorgen uit handen, zodat bouwers zich kunnen concentreren op wat ze het beste doen: het realiseren van hoogwaardige nieuwbouwprojecten.

Naast onze expertise en uitstekende dienstverlening geloven we sterk in persoonlijke aandacht en klantgerichtheid. We nemen de tijd om naar u te luisteren, uw behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie. Bij PPH Notarissen bouwen we graag langdurige relaties op met onze klanten op basis van vertrouwen en wederzijds begrip.

Wij zien u graag op een van onze vestigingen.


Oss, Molenstraat 46 (5341 GD)

T: 0412 - 665 666

E: [email protected]


Heesch, Schoonstraat 1 (5384 AK)

T: 0412 - 454 938

E: [email protected]


Geffen, Dorpsplein 1A (5386 CL)

T: 0412 - 665 666

E: [email protected]

Verberg lees verder...
PPH Notarissen

nieuws van het notariskantoor

1 november 2023

Met het najaar in het vooruitzicht, staan we weer klaar om jou te ondersteunen bij het afronden van een succesvol 2023 of bij het aangaan van een spannende nieuwe uitdaging!

Het afgelopen jaar hebben we met trots ondernemers uit Oss en omstreken geholpen bij het structureren van hun bedrijven, fusies en overnames, het oprichten van besloten vennootschappen en nog veel meer. We zijn enthousiast om onze expertise en ervaring te delen en jou te ondersteunen bij jouw juridische behoeften.

Wil je meer weten over hoe onze afdeling ondernemingsrecht je kan helpen tijdens dit najaar? Neem gerust contact met op met onze collega’s Michel Kuijpers en Lindy Vullings.

We kijken ernaar uit om samen met jou na te denken over de mogelijkheden.

Lindy Vullings en Michel Kuijpers

1 november 2023

Het levenstestament voor ondernemers

Het levenstestament is belangrijk voor ondernemers. Het is een juridisch document dat verschillende zaken regelt voor het geval dat je als ondernemer niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen. Hier zijn een paar redenen waarom een levenstestament van belang kan zijn voor ondernemers:

1. Zakelijke continuïteit: Als ondernemer ben je de drijvende kracht achter je bedrijf. Maar wat gebeurt er als je plotseling niet meer in staat bent om je bedrijf te leiden? Met een levenstestament kun je iemand aanwijzen die namens jou beslissingen kan nemen en je bedrijf kan managen. Dit zorgt ervoor dat de continuïteit van je zakelijke activiteiten gewaarborgd blijft.

2. Financiële zaken: Een belangrijk aspect van het ondernemerschap is het beheer van financiële zaken. Met een levenstestament kun je iemand aanstellen om je financiële zaken te beheren, zoals het betalen van rekeningen, het doen van belastingaangifte en het beheren van je vermogen. Dit geeft je gemoedsrust dat je bedrijfsfinanciën in goede handen zijn, zelfs als je zelf niet in staat bent om deze zaken te regelen.

3. Medische beslissingen: Naast zakelijke beslissingen is het ook belangrijk om na te denken over medische beslissingen. Met een levenstestament kun je aangeven wie er namens jou medische beslissingen mag nemen als je daartoe zelf niet meer in staat bent. Het hebben van een levenstestament zorgt ervoor dat je wensen met betrekking tot medische behandelingen worden gerespecteerd.

4. Erfopvolging: Als ondernemer wil je wellicht ook nadenken over de toekomst van je bedrijf na jouw overlijden. Een levenstestament kan helpen bij het plannen van de erfopvolging. Hierin kun je aangeven wie jouw bedrijf zou moeten voortzetten en hoe dit geregeld moet worden. Dit geeft je de mogelijkheid om je bedrijf en vermogen op een gestructureerde manier over te dragen aan de volgende generatie.

Al met al biedt een levenstestament belangrijke voordelen voor ondernemers. Het stelt je in staat om de controle te behouden over je zakelijke en persoonlijke zaken, zelfs als je niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen. Het is daarom verstandig voor ondernemers om na te denken over het opstellen van een levenstestament om hun belangen te beschermen.

1 november 2023

Starter op de woningmarkt? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Vanaf 2024 hoef je tot een koopsom van € 510.000 geen overdrachtsbelasting te betalen, dat is dit jaar nog € 440.000. Deze regel geldt alleen als je voldoet aan alle voorwaarden:

* Je moet jonger zijn dan 35 jaar op de leverdatum (de datum waarop je bij de notaris zit voor de overdracht).

* Je mag niet eerder eigenaar zijn geworden van een woning met toepassing van de startersvrijstelling.

* Je moet zelf in de woning gaan wonen.

* De koopsom van de woning moet (in 2024) dus lager zijn dan € 510.000 (dat is in 2023 nog € 440.000).

Als je een beroep kunt doen op de startersvrijstelling, dan bespaar je daarmee 2% overdrachtsbelasting die je anders over de koopsom moet betalen als je geen beroep kunt doen op de startersvrijstelling.

Als notaris regelen wij naast de daadwerkelijke overdracht de woning ook de vastlegging van de hypotheekakte en jullie samenlevingsovereenkomst en/of testamenten.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, wij helpen je graag!

nieuws van netwerk notarissen

3 juni 2024nieuws

In de Margriet: Hoe voorkom ik dat vaders geld en spullen naar zijn jonge vrouw gaan?

In de Margriet geven drie experts op het gebied van erfrecht advies aan lezers.  Deze week geeft Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, antwoord op de vraag: Hoe...

lees verder >
17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >

Gerard Ekelmans

Partner/Notaris

Gerard Ekelmans
Gerard Ekelmans
Ik ben Gerard Ekelmans, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Odette Grundeken

Partner/Notaris

Odette Grundeken
Odette Grundeken
Ik ben Odette Grundeken, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Suzanne van den Berg

Partner/Notaris

Suzanne van den Berg
Suzanne van den Berg
Ik ben Suzanne van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Ineke Willems

Partner/Notaris

Ineke Willems
Ineke Willems
Ik ben Ineke Willems, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Angela van den Berg

Partner/Notaris

Angela van den Berg
Angela van den Berg
Ik ben Angela van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Heesch (gemeente Bernheze). Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Kevin van Kaathoven

Partner/Notaris

Kevin van Kaathoven
Kevin van Kaathoven
Ik ben Kevin van Kaathoven, notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Jan Wouters

Toegevoegd Notaris

Jan Wouters
Jan Wouters
Ik ben Jan Wouters. Ik ben werkzaam als toegevoegd notaris voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van familierechtdossiers en het passeren van diverse akten.

Kim Nibbelke

Toegevoegd Notaris

Kim Nibbelke
Kim Nibbelke
Ik ben Kim Nibbelke Ik heb me gespecialiseerd op de sectie onroerend goed, en met name nieuwbouw. De juridisch meest uitdagende klussen op deze sectie behoren tot mijn werkgebied. Vragen over omzetbelasting, overdrachtsbelasting? Ik kan je vast helpen. Ook het passeren van akten en het voeren van besprekingen (onroerend goed) horen bij mijn taken.

Michel Kuijpers

Kandidaat-notaris (waarnemend)

Michel Kuijpers
Michel Kuijpers
Ik ben Michel Kuijpers, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Priscilla Lange

Kandidaat-notaris (waarnemend)

Priscilla Lange
Priscilla Lange
Ik ben Priscilla Lange, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is personen-en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Lian Hilkes

Kandidaat-notaris (waarnemend)

Lian Hilkes
Lian Hilkes
Ik ben Lian Hilkes, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Lindy Vullings

Kandidaat-notaris

Lindy Vullings
Lindy Vullings
Ik ben Lindy Vullings, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Mandy Lacet

Notarisklerk

Mandy Lacet
Mandy Lacet
Mijn naam is Mandy Lacet. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling boedelafwikkeling op onze vestiging in Oss.

Patricia Reijs

Notarisklerk

Patricia Reijs
Patricia Reijs
Mijn naam is Patricia Reijs. Ik ben werkzaam als notarisklerk voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Esty Pronk

Notarisklerk

Esty Pronk
Esty Pronk
Mijn naam is Esty Pronk. Ik ben werkzaam als notarisklerk voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Rick Kuijpers

Notarisklerk

Rick Kuijpers
Rick Kuijpers
Mijn naam is Rick Kuijpers. Ik ben werkzaam als notarisklerk binnen de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van akten, nieuwbouwplannen voorbereiden en cliëntenonderzoeken uitvoeren.

Maurice Looij

Financiële administratie

Maurice Looij
Maurice Looij
Mijn naam is Maurice Looij. Ik verzorg de financiële administratie voor PPH notarissen en werk op de vestiging in Oss.

Twan van Loon

Notarieel medewerker

Twan van Loon
Twan van Loon
Mijn naam is Twan van Loon. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan naast het maken van akten onder meer uit het maken en bespreken van koopovereenkomsten en ICT gerelateerde werkzaamheden.

Claudia Verhoeven

Notarieel medewerkster

Claudia Verhoeven
Mijn naam is Claudia Verhoeven. Ik ben werkzaam als secretaresse en notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Geffen. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten.

Angela Guzinski

Notarieel medewerkster

Angela Guzinski
Angela Guzinski
Mijn naam is Angela Guzinski. Ik ben werkzaam als secretaresse en notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van verdelingen, leverings- en hypotheekakten.

Maaike van Zutphen

Notarieel medewerkster

Maaike van Zutphen
Maaike van Zutphen
Mijn naam is Maaike van Zutphen. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van samenlevingscontracten en (levens)testamenten.

Ilse Ploegmakers

Notarieel medewerkster

Ilse Ploegmakers
Ilse Ploegmakers
Mijn naam is Ilse Ploegmakers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Chantal Laarakkers

Notarieel medewerkster

Chantal Laarakkers
Chantal Laarakkers
Mijn naam is Chantal Laarakkers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Mae Gevers

Notarieel Medewerkster

Mae Gevers
Mae Gevers
Mijn naam is Mae Gevers. Ik ben werkzaam als secretaresse en receptioniste voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit diverse baliewerkzaamheden, het inschrijven van kadasterstukken en dossiers opstarten.

Nikki Groeneveld

Notarieel medewerkster

Nikki Groeneveld
Nikki Groeneveld
Mijn naam is Nikki Groeneveld. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van (levens)testamenten en samenlevingscontracten.

José Huizer

Notarieel medewerkster

José Huizer
José Huizer
Mijn naam is José Huizer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Monique Eijsvogels

Notarieel medewerkster

Monique Eijsvogels
Monique Eijsvogels
Mijn naam is Monique Eijsvogels. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten en ben ik verantwoordelijk voor de royementen.

Lenneke Pot

Notarieel medewerkster

Lenneke Pot
Lenneke Pot
Mijn naam is Lenneke Pot. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het dossier, het opmaken van akten en het versturen van stukken.

Conny van Hintum

Notarieel medewerkster

Conny van Hintum
Conny van Hintum
Mijn naam is Conny van Hintum. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Marian de Loijer

Notarieel medewerkster

Marian de Loijer
Marian de Loijer
Mijn naam is Marian de Loijer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Yvonne Vonk

Notarieel medewerkster

Yvonne Vonk
Yvonne Vonk
Mijn naam is Yvonne Vonk. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling familierecht van de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken. Daarnaast maak ik samenlevingscontracten, testamenten en levenstestamenten op.

Simone Verhoeven

Notarieel medewerkster

Simone Verhoeven
Simone Verhoeven
Mijn naam is Simone Verhoeven. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Suzanna Barath

Notarieel medewerkster

Suzanna Barath
Suzanna Barath
Mijn naam is Suzanna Barath. Ik bied ondersteuning aan de afdeling Ondernemingsrecht. Daarnaast verzorg ik legalisaties op ons kantoor.

Hans Guntlisbergen

Receptionist

Hans Guntlisbergen
Hans Guntlisbergen
Mijn naam is Hans Guntlisbergen en ontvang u en uw telefoontjes graag op ons kantoor in Oss.

Eugenie Bouwmeister

Receptioniste

Eugenie Bouwmeister
Eugenie Bouwmeister
Mijn naam is Eugenie Bouwmeister. Ik ben werkzaam als receptioniste werkzaam voor de vestiging in Oss.

José Piek

Financieel administratief medewerker - ondersteuning afdeling Ondernemingsrecht

José Piek
José Piek
  • Financieel administratief medewerker - ondersteuning afdeling Ondernemingsrecht
  • [email protected]
  • 0412 - 66 56 66
Mijn naam is José Piek. Ik ben werkzaam als financieel administratief medewerker voor de vestiging in Oss. Ook bied ik ondersteuning aan de afdeling Ondernemingsrecht

Isa Eggenkamp

Notarieel Medewerkster

Isa Eggenkamp
Isa Eggenkamp
Mijn naam is Isa Eggenkamp, ik studeer HBO-rechten en voer ondersteunende werkzaamheden uit voor de afdeling Familierecht.

Chimené Gremmen

Werkstudent

Chimené Gremmen

PPH Notarissen

handelsregisternr: 17119128
btw nr: NL808339102B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Molenstraat 46
5341 GD Oss

Postadres

Postbus 345
5340 AH Oss

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.