Welkom bij PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts). Dé Netwerknotaris in Oss, Heesch en Geffen.  


Per 1 januari 2022 is Notariskantoor Groeneweg te Heesch overgenomen door PPH Notarissen.

Per 1 januari 2022 is PPH Notarissen samengegaan met Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem.


Wij zijn per 1 januari 2023 gevestigd te:


Oss,  Molenstraat 46, 5341 GD Oss

T 0412 - 665 666;  email:  [email protected]


Heesch, aan de Schoonstraat 1, 5384 AK Heesch

T 0412 - 454 938; [email protected]


Geffen, aan het Dorpsplein 1A, 5386 CL  Geffen

T 0412 - 665 666; [email protected]
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Bij PPH werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we jou beter kunnen helpen, én in gewone mensentaal. Wij van PPH Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...
 
PPH Notarissen

nieuws van het notariskantoor

10 november 2022

Eindejaarstips 2022

De notarissen van PPH Notarissen brengen u hierbij op de hoogte van de eindejaarstips van 2022. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u persoonlijk adviseren.


1. Maak nog dit jaar gebruik van de ‘jubelton’. ‘Smeren’ over 2022 en 2023 is ook nog mogelijk.

Een jubelton is een populaire naam voor een belastingvrije schenking van ruim een ton voor de aankoop, verbetering of het onderhoud van een koopwoning óf voor de aflossing op de eigenwoningschuld.

Deze schenkingsvrijstelling biedt in 2022 nog de mogelijkheid om tot € 106.671 euro belastingvrij te schenken. De vrijstellingsregeling kent wel een aantal voorwaarden waaronder:

• de ontvanger, of diens partner, moet tussen de 18 en 40 jaar oud zijn;

• de vrijstelling kent géén familie-eis. Ook een vriend of grootouder mag bijvoorbeeld de schenker zijn;

• een schenking die in 2022 is uitbetaald, moet uiterlijk in 2024 gebruikt zijn;

• de schenking mag alleen worden gebruikt voor de aankoop, verbetering, onderhoud of schuldenaflossing van een eigen koopwoning of voor het afkopen van erfpacht, opstal of beklemming van de woning;

• de ontvanger van de schenking, of de partner, mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van een verhoogde vrijstelling.

Let op! Het volledige bedrag van de jubelton hoeft niet vóór 1 januari 2023 te worden geschonken, omdat het mogelijk is te ‘smeren’. De schenker kan namelijk het bedrag deels in 2022 en deels in 2023 betalen. Hierdoor is het mogelijk om feitelijk pas het grootste deel van de schenking in 2023 te schenken. Bijvoorbeeld als het de bedoeling is om de overdracht van de woning van ouders naar kinderen pas in 2023 te laten plaatsvinden of indien een kind nog studeert. Er zou dan in 2022 alvast een stukje moeten worden geschonken.


2. Benut de algemene schenkingsvrijstellingen.

Ouders kunnen in 2022 per kind € 5.677 belastingvrij schenken, het maakt niet uit hoe oud het kind is.

Indien kinderen tussen de 18 en 40 zijn, kunnen ouders éénmalig aan ieder van hen een groter bedrag belastingvrij schenken, in 2022 is dit bedrag € 27.231.

Voor alle anderen, zoals kleinkinderen, geldt in 2022 een vrijstelling van schenkbelasting van € 2.274.

Vanzelfsprekend moet je het geld ook kunnen missen. Deze schenkingsvrijstellingen kunnen ieder kalenderjaar opnieuw benut worden.

Indien de schenking altijd voor de begiftigde moet blijven en niet van zijn of haar partner mag worden, leg dit dan goed vast. Het liefst in een notariële akte, zodat hierover geen discussie ontstaat in de toekomst.


3. Wil je schenken, maar kun je het geld nog niet missen? Een schenking op papier kan de oplossing zijn.

Bij een schenking op papier leg je op papier vast dat iemand over een bepaalde tijd een bedrag krijgt, meestal pas als de schenker overlijdt of wordt opgenomen in een verpleeghuis. Je schenkt weliswaar nu een alvast een bedrag, maar je keert het bedrag nog niet uit. De schenker leent het weer direct van de begiftigde terug. Dat doe je bijvoorbeeld omdat je het geld nu nog niet kunt of wil missen. Of omdat het vermogen nog 'vastzit' in de woning. Als je je aan een aantal regels houdt, kan schenken op papier voordelig zijn.

Vooral ouders maken gebruik van de mogelijkheid om hun vermogen alvast over te dragen aan hun kinderen. Het bedrag dat de ouders op papier schenken, telt namelijk niet mee met hun erfenis. De kinderen betalen daardoor minder erfbelasting. Ook bij opname in een verpleeghuis kijkt men naar het vermogen, waardoor een verlaging daarvan ook op zorgbijdragen een gunstig effect kan hebben.

De schenkers moeten wel zorgen dat zij:

• de schenking door een notaris laten vastleggen;

• over het geschonken bedrag elk jaar 6% rente betalen aan de ontvanger.


4. Op zoek naar een beleggingspand, bedrijfspand of tweede woning? Word dan in 2022 eigenaar.

In 2023 gaan de kosten van de overdrachtsbelasting voor beleggings- en bedrijfspanden, maar ook voor een tweede woning, zoals een vakantiewoning, fors omhoog. Bij de overdracht hiervan wordt over de waarde (meestal de koopsom), overdrachtsbelasting geheven. Nu bedraagt de overdrachtsbelasting 8%. Dit wordt per 1 januari 2023 verhoogd naar 10,4%. Beter kan de overdracht dus nog dit jaar plaatsvinden.


5. ‘Starters’ kunnen wat de overdrachtsbelasting betreft soms beter wachten met de overdracht van de woning tot 1 januari 2023.

Sinds 2021 is de overdrachtsbelasting voor starters tussen de 18 en 35 afgeschaft, indien zij een huis kopen dat minder waard is dan € 400.000. Vanaf 1 januari 2023 wordt deze grens € 440.000. Wel een starter, maar ouder dan 35 jaar, of een huis dat duurder is dan voornoemde grens? Dan betaal je 2% overdrachtsbelasting.

De term 'starter' is een klein beetje misleidend. De regeling geldt namelijk niet alleen voor starters. Ook een jonge doorstromer kan namelijk de vrijstelling gebruiken, als de doorstromer de startersvrijstelling nog niet eerder heeft gehad.

9 november 2021

Samenvoeging kantoren PPH Notarissen te Oss - Rom van Drongelen te Berghem - Overname Notariskantoor Groeneweg te Heesch

Geachte relatie,

Met genoegen brengen wij u hierbij op de hoogte dat per 1 januari 2022 de notarispraktijken van Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss en Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem samen verder zullen gaan.

Met de samenvoeging van de kantoren beogen wij een toekomstbestendige, solide notariële praktijk in de meest ruime zin -bestaand onroerend goed alsmede nieuwbouw, de familiepraktijk en het ondernemingsrecht- uit te oefenen in de omgeving Noord-Oost Brabant. Met 6 notarissen en ongeveer 50 medewerkers vertrouwen wij erop uitstekend in staat te zijn om onze klanten - altijd dichtbij - te bedienen en flexibel te opereren.

Eerder dit jaar werd al kenbaar gemaakt dat Notariskantoor Groeneweg te Heesch zal worden voortgezet door Pinkse Philips Huberts Notarissen. Alle kantoren blijven gehuisvest aan de huidige locaties te Oss, Geffen, Heesch en Berghem en zullen verdergaan onder de naam PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts).

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan zijn wij uiteraard bereid deze te beantwoorden.

Wij vertrouwen op een prettige voortzetting van de samenwerking.

Met hartelijke groet,

mr. A.G. (Gerard) Ekelmans

mr. R.P. (Rom) van Drongelen

mr. A.G.M. (Odette) Grundeken

mr. G.H. (Ineke) Willems

mr. E.M. (Suzanne) van den Berg

mr. A.P.J.M. (Angela) van den Berg


11 mei 2017

“Wonder boven wonder kwam alles tóch nog goed”

In het kort

Bij de aankoop van hun huis liepen Nick en Darija tegen de nodige problemen aan. Door een administratieve fout van derden leek het er zelfs sterk op dat de sleuteloverdracht niet door kon gaan… Uiteindelijk kwam alles gelukkig toch nog op zijn pootjes terecht.

Waarom wilden jullie verhuizen?

“Tien jaar geleden kochten we ons eerste huis in Oss. Een fijn huis, maar met twee kinderen groeiden we daar uit ons jasje. Bovendien zijn we allebei zelfstandig ondernemer en wilden we graag een eigen bedrijfsruimte aan huis. We zetten ons huis met succes te koop: in vijf dagen was het verkocht! Gaaf natuurlijk, maar het betekende wél dat we ineens intensief op huizenjacht moesten. Gelukkig ontdekten we dit mooie huis al snel op Funda. Binnen ons budget én naar onze smaak. Ons bod werd binnen een paar dagen geaccepteerd.” 

En dan begint het geregel!

“Zeg dat wel… Al wisten we natuurlijk al dat er veel komt kijken bij de aankoop van een huis: een hypotheekadviseur aannemen, de verhuizing voorbereiden, een notaris selecteren… Maar we hadden dit keer óók nog te maken met de verkoop van ons eigen huis. En dat zorgde voor een onverwacht probleem: de avond vóór de sleuteloverdracht van ons nieuwe huis bleken de papieren van onze overbruggingshypotheek niet in orde. Daardoor zouden we niet kunnen passeren. Tot overmaat van ramp konden we er zelf helemaal niks aan doen. We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…” 

“We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…”

Wat hebben jullie toen gedaan?

“We hebben meteen geschakeld met onze notaris bij Pinkse Philips Huberts Notarissen. Voor dat kantoor hadden we eerder al gekozen op basis van positieve ervaringen van anderen. Ze begrepen onze belangen gelukkig helemaal. Die avond en de volgende ochtend hebben ze alles in het werk gesteld om het papierwerk in orde te krijgen. Een uur voor het afgesproken tijdstip belden ze ons echter op met slecht nieuws: het bleek onmogelijk om alles nog op tijd te regelen… We baalden als een stekker, want onze verhuisploeg van vrienden stond klaar en de schilder stond zelfs al voor de deur.”

Wat een doemscenario…

“Ongelofelijk hè? Maar wonder boven wonder kwam het tóch nog goed. Een half uur voor passeren kregen we het verlossende telefoontje van onze notaris. Ze hadden zojuist van de bank een fax ontvangen met een bevestiging dat het alsnog was gelukt. Alles kon dus gewoon doorgaan! Je kunt je wel voorstellen hoe blij we waren…”

“Gelukkig begreep onze notaris onze belangen meteen”

Eind goed, al goed!

“Zeker weten. Natuurlijk hadden we liever gezien dat alles minder stressvol was verlopen, maar uiteindelijk is het wel allemaal in orde gekomen. Bovendien hebben we hierdoor de betrokkenheid van onze notaris gezien. We hadden al een goed gevoel bij ze, maar deze bizarre gang van zaken was daar een bevestiging van. Ze hebben er werkelijk álles aan gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Die toewijding vind je vast niet bij elk kantoor. Binnenkort willen we hier een stuk grond aankopen. Daarvoor gaan we dan ook sowieso weer met Pinkse Philips Huberts in gesprek.”nieuws van netwerk notarissen

27 september 2023nieuws

Video: Heeft de overleden verdachte nog recht op de erfenis?

19 september 2023nieuws

Prinsjesdag 2023: dit zijn de belastingplannen voor 2024

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2024 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
26 juli 2023nieuws

In de Margriet: waar moet je rekening mee houden als je aan je kinderen schenkt?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen beantwoordt in het tijdschrift Margriet  als een deskundige van het financieel panel vragen van lezers.  Deze week gaat de vraag over het schenken...

lees verder >

Gerard Ekelmans

Partner/Notaris

Gerard Ekelmans
Gerard Ekelmans
Ik ben Gerard Ekelmans, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Odette Grundeken

Partner/Notaris

Odette Grundeken
Odette Grundeken
Ik ben Odette Grundeken, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Suzanne van den Berg

Partner/Notaris

Suzanne van den Berg
Suzanne van den Berg
Ik ben Suzanne van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Ineke Willems

Partner/Notaris

Ineke Willems
Ineke Willems
Ik ben Ineke Willems, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Angela van den Berg

Partner/Notaris

Angela van den Berg
Angela van den Berg
Ik ben Angela van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Heesch (gemeente Bernheze). Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Kevin van Kaathoven

Partner/Kandidaat-notaris

Kevin van Kaathoven
Kevin van Kaathoven
Ik ben Kevin van Kaathoven, partner/kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Jan Wouters

Toegevoegd Notaris

Jan Wouters
Jan Wouters
Ik ben Jan Wouters. Ik ben werkzaam als toegevoegd notaris voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van familierechtdossiers en het passeren van diverse akten.

Kim Nibbelke

Toegevoegd Notaris

Kim Nibbelke
Kim Nibbelke
Ik ben Kim Nibbelke Ik heb me gespecialiseerd op de sectie onroerend goed, en met name nieuwbouw. De juridisch meest uitdagende klussen op deze sectie behoren tot mijn werkgebied. Vragen over omzetbelasting, overdrachtsbelasting? Ik kan je vast helpen. Ook het passeren van akten en het voeren van besprekingen (onroerend goed) horen bij mijn taken.

Priscilla Lange

Kandidaat-notaris

Priscilla Lange
Priscilla Lange
Ik ben Priscilla Lange, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is personen-en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Lian Hilkes

Kandidaat-notaris

Lian Hilkes
Lian Hilkes
Ik ben Lian Hilkes, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Lindy Vullings

Kandidaat-notaris

Lindy Vullings
Lindy Vullings
Ik ben Lindy Vullings, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Michel Kuijpers

Kandidaat-notaris

Michel Kuijpers
Michel Kuijpers
Ik ben Michel Kuijpers, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Mandy Lacet

Notarisklerk

Mandy Lacet
Mijn naam is Mandy Lacet. Ik ben werkzaam als notarisklerk op de afdeling boedelafwikkeling op onze vestiging in Oss.

Maurice Looij

Financiële administratie

Maurice Looij
Maurice Looij
Mijn naam is Maurice Looij. Ik verzorg de financiële administratie voor PPH notarissen en werk op de vestiging in Oss.

Claudia Verhoeven

Secretaresse/notarieel medewerker

Claudia Verhoeven
Mijn naam is Claudia Verhoeven. Ik ben werkzaam als secretaresse en notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Geffen. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van verdelingen, leverings- en hypotheekakten.

Angela Guzinski

Secretaresse/notarieel medewerker

Angela Guzinski
Angela Guzinski
Mijn naam is Angela Guzinski. Ik ben werkzaam als secretaresse en notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van verdelingen, leverings- en hypotheekakten.

Maaike van Zutphen

Notarieel medewerkster

Maaike van Zutphen
Maaike van Zutphen
Mijn naam is Maaike van Zutphen. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van samenlevingscontracten en (levens)testamenten.

Ilse Ploegmakers

Notarieel medewerkster

Ilse Ploegmakers
Ilse Ploegmakers
Mijn naam is Ilse Ploegmakers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Chantal Laarakkers

Notarieel medewerkster

Chantal Laarakkers
Chantal Laarakkers
Mijn naam is Chantal Laarakkers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opmaken van verklaringen van erfrecht.

Mae Gevers

Secretaresse/Receptioniste

Mae Gevers
Mae Gevers
Mijn naam is Mae Gevers. Ik ben werkzaam als secretaresse en receptioniste voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit diverse baliewerkzaamheden, het inschrijven van kadasterstukken en dossiers opstarten.

Maaike Wilbrink

Notarisklerk

Maaike Wilbrink
Maaike Wilbrink
Mijn naam is Maaike Wilbrink. Ik ben werkzaam als notarisklerk binnen de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het inplannen van nieuwbouwplannen, het opstellen van akte en deze versturen naar cliënten.

Esty Pronk

Notarisklerk

Esty Pronk
Esty Pronk
Mijn naam is Esty Pronk. Ik ben werkzaam als notarisklerk voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Nikki Groeneveld

Notarieel medewerkster

Nikki Groeneveld
Nikki Groeneveld
Mijn naam is Nikki Groeneveld. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van (levens)testamenten en samenlevingscontracten.

Laureen van de Veerdonk

Notarieel medewerkster

Laureen van de Veerdonk
Laureen van de Veerdonk
Mijn naam is Laureen van de Veerdonk. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Eugenie Bouwmeister

Notarieel medewerkster

Eugenie Bouwmeister
Eugenie Bouwmeister
Mijn naam is Eugenie Bouwmeister. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

José Huizer

Notarieel medewerkster

José Huizer
José Huizer
Mijn naam is José Huizer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Monique Eijsvogels

Notarieel medewerkster

Monique Eijsvogels
Monique Eijsvogels
Mijn naam is Monique Eijsvogels. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten en ben ik verantwoordelijk voor de royementen.

Ashna Ramadhin

Notarieel medewerkster

Ashna Ramadhin
Ashna Ramadhin
Mijn naam is Ashna Ramadhin. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Antoinette Ploegmakers

Notarieel medewerkster

Antoinette Ploegmakers
Antoinette Ploegmakers
Mijn naam is Antoinette Ploegmakers. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit baliewerkzaamheden en ondersteuning bieden aan de afdeling personen- en familierecht.

Lenneke Pot

Notarieel medewerkster

Lenneke Pot
Lenneke Pot
Mijn naam is Lenneke Pot. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het dossier, het opmaken van akten en het versturen van stukken.

Conny van Hintum

Notarieel medewerkster

Conny van Hintum
Conny van Hintum
Mijn naam is Conny van Hintum. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling Expeditie voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren en inschrijven van kadasterstukken. Daarnaast verstuur ik afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Patricia Reijs

Notarisklerk

Patricia Reijs
Patricia Reijs
Mijn naam is Patricia Reijs. Ik ben werkzaam als notarisklerk voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Rachel Tonies

Notarieel medewerkster

Rachel Tonies
Rachel Tonies
Mijn naam is Rachel Tonies. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling personen- en familierecht voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van (levens)testamenten en samenlevingscontracten.

Marian de Loijer

Notarieel medewerkster

Marian de Loijer
Marian de Loijer
Mijn naam is Marian de Loijer. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Yvonne Vonk

Notarieel medewerkster

Yvonne Vonk
Yvonne Vonk
Mijn naam is Yvonne Vonk. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

Twan van Loon

Notarieel medewerker

Twan van Loon
Twan van Loon
Mijn naam is Twan van Loon. Ik ben werkzaam als notarieel medewerker voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan naast het maken van akten onder meer uit het maken en bespreken van koopovereenkomsten en ICT gerelateerde werkzaamheden.

Rick Kuijpers

Notarisklerk

Rick Kuijpers
Rick Kuijpers
Mijn naam is Rick Kuijpers. Ik ben werkzaam als notarisklerk binnen de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Heesch. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van akten, nieuwbouwplannen voorbereiden en cliëntenonderzoeken uitvoeren.

Simone Verhoeven

Notarieel medewerkster

Simone Verhoeven
Simone Verhoeven
Mijn naam is Simone Verhoeven. Ik ben werkzaam als notarieel medewerkster voor de afdeling onroerend goed voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van leverings- en hypotheekakten en nota’s van afrekeningen maken.

José Piek

Financieel administratief medewerker

José Piek
José Piek
Mijn naam is José Piek. Ik ben werkzaam als financieel administratief medewerker voor de vestiging in Oss. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het versturen van (hypotheek) afschriften naar bankinstellingen en cliënten.

Sümeyra Demir

Secretarieel medewerkster

Sümeyra Demir
Sümeyra Demir
  • Secretarieel medewerkster
  • 0412 - 665 666
Mijn naam is Sümeyra Demir. Ik ben werkzaam als secretarieel medewerkster voor de vestiging in Oss. Ik ben voornamelijk werkzaam als receptioniste en ondersteun de afdeling personen- en familierecht. Naast deze baan, volg ik de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg.

PPH Notarissen

handelsregisternr: 17119128
btw nr: NL808339102B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Molenstraat 46
5341 GD Oss

Postadres

Postbus 345
5340 AH Oss

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.