Welkom bij PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts). Dé Netwerknotaris in Oss, Berghem, Heesch en Geffen.  


Per 1 januari 2022 is Notariskantoor Groeneweg te Heesch overgenomen door PPH Notarissen.

Per 1 januari 2022 is PPH Notarissen samengegaan met Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem.


Wij zijn per 1 januari 2022 gevestigd te:


Oss, aan de Molenstraat 46, 5341 GD Oss - T 0412 - 665 666

Berghem, aan de Burg. van Erpstraat 16 - 5351 AW Berghem - T 0412 - 487 111 

Geffen, aan het Dorpsplein 1A, 5386 GL  Geffen - T 0412 - 665 666

Heesch, aan de Kerkstraat 2A - 5384 KB Heesch - T 0412 - 454 938


Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Bij PPH werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we jou beter kunnen helpen, én in gewone mensentaal. Wij van PPH Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...
 

nieuws van het notariskantoor

4 januari 2022

Coronabeleid PPH Notarissen

De notarissen zijn als vitaal beroep aangemerkt, daarom mag ons kantoor geopend blijven. Om besmettingsrisico voor cliënten en medewerkers zoveel mogelijk te verkleinen, voeren we besprekingen in principe via de telefoon of door middel van videoverbindingen.

Het is niet toegestaan dat er meer personen dan noodzakelijk (bijvoorbeeld familieleden of andere dienstverleners) tijdens besprekingen of passeringen op ons kantoor aanwezig zijn.

Het ondertekenen van akten en andere documenten laten we waar mogelijk via volmacht verlopen. Voor akten die persoonlijk getekend moeten worden, zoals een hypotheek of een testament, nodigen we onze cliënten natuurlijk wel uit voor een bezoek op kantoor.

We zijn helemaal ingericht op het ontvangen van onze cliënten met een afstand van 1,5 meter aan de bespreektafel, en achter plexiglas. U kunt uw handen desinfecteren bij binnenkomst en vertrek. We schenken geen koffie en u mag uw eigen pen gebruiken. Uiteraard geldt op ons kantoor de mondkapjesplicht.

Wij vertrouwen op uw begrip.

9 november 2021

Samenvoeging kantoren PPH Notarissen te Oss - Rom van Drongelen te Berghem - Overname Notariskantoor Groeneweg te Heesch

Geachte relatie,

Met genoegen brengen wij u hierbij op de hoogte dat per 1 januari 2022 de notarispraktijken van Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss en Notariskantoor Rom van Drongelen te Berghem samen verder zullen gaan.

Met de samenvoeging van de kantoren beogen wij een toekomstbestendige, solide notariële praktijk in de meest ruime zin -bestaand onroerend goed alsmede nieuwbouw, de familiepraktijk en het ondernemingsrecht- uit te oefenen in de omgeving Noord-Oost Brabant. Met 6 notarissen en ongeveer 50 medewerkers vertrouwen wij erop uitstekend in staat te zijn om onze klanten - altijd dichtbij - te bedienen en flexibel te opereren.

Eerder dit jaar werd al kenbaar gemaakt dat Notariskantoor Groeneweg te Heesch zal worden voortgezet door Pinkse Philips Huberts Notarissen. Alle kantoren blijven gehuisvest aan de huidige locaties te Oss, Geffen, Heesch en Berghem en zullen verdergaan onder de naam PPH Notarissen (Pinkse Philips Huberts).

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan zijn wij uiteraard bereid deze te beantwoorden.

Wij vertrouwen op een prettige voortzetting van de samenwerking.

Met hartelijke groet,

mr. A.G. (Gerard) Ekelmans

mr. R.P. (Rom) van Drongelen

mr. A.G.M. (Odette) Grundeken

mr. G.H. (Ineke) Willems

mr. E.M. (Suzanne) van den Berg

mr. A.P.J.M. (Angela) van den Berg


11 mei 2017

“Wonder boven wonder kwam alles tóch nog goed”

In het kort

Bij de aankoop van hun huis liepen Nick en Darija tegen de nodige problemen aan. Door een administratieve fout van derden leek het er zelfs sterk op dat de sleuteloverdracht niet door kon gaan… Uiteindelijk kwam alles gelukkig toch nog op zijn pootjes terecht.

Waarom wilden jullie verhuizen?

“Tien jaar geleden kochten we ons eerste huis in Oss. Een fijn huis, maar met twee kinderen groeiden we daar uit ons jasje. Bovendien zijn we allebei zelfstandig ondernemer en wilden we graag een eigen bedrijfsruimte aan huis. We zetten ons huis met succes te koop: in vijf dagen was het verkocht! Gaaf natuurlijk, maar het betekende wél dat we ineens intensief op huizenjacht moesten. Gelukkig ontdekten we dit mooie huis al snel op Funda. Binnen ons budget én naar onze smaak. Ons bod werd binnen een paar dagen geaccepteerd.” 

En dan begint het geregel!

“Zeg dat wel… Al wisten we natuurlijk al dat er veel komt kijken bij de aankoop van een huis: een hypotheekadviseur aannemen, de verhuizing voorbereiden, een notaris selecteren… Maar we hadden dit keer óók nog te maken met de verkoop van ons eigen huis. En dat zorgde voor een onverwacht probleem: de avond vóór de sleuteloverdracht van ons nieuwe huis bleken de papieren van onze overbruggingshypotheek niet in orde. Daardoor zouden we niet kunnen passeren. Tot overmaat van ramp konden we er zelf helemaal niks aan doen. We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…” 

“We zagen onszelf al een week in een huisje op Herperduin zitten…”

Wat hebben jullie toen gedaan?

“We hebben meteen geschakeld met onze notaris bij Pinkse Philips Huberts Notarissen. Voor dat kantoor hadden we eerder al gekozen op basis van positieve ervaringen van anderen. Ze begrepen onze belangen gelukkig helemaal. Die avond en de volgende ochtend hebben ze alles in het werk gesteld om het papierwerk in orde te krijgen. Een uur voor het afgesproken tijdstip belden ze ons echter op met slecht nieuws: het bleek onmogelijk om alles nog op tijd te regelen… We baalden als een stekker, want onze verhuisploeg van vrienden stond klaar en de schilder stond zelfs al voor de deur.”

Wat een doemscenario…

“Ongelofelijk hè? Maar wonder boven wonder kwam het tóch nog goed. Een half uur voor passeren kregen we het verlossende telefoontje van onze notaris. Ze hadden zojuist van de bank een fax ontvangen met een bevestiging dat het alsnog was gelukt. Alles kon dus gewoon doorgaan! Je kunt je wel voorstellen hoe blij we waren…”

“Gelukkig begreep onze notaris onze belangen meteen”

Eind goed, al goed!

“Zeker weten. Natuurlijk hadden we liever gezien dat alles minder stressvol was verlopen, maar uiteindelijk is het wel allemaal in orde gekomen. Bovendien hebben we hierdoor de betrokkenheid van onze notaris gezien. We hadden al een goed gevoel bij ze, maar deze bizarre gang van zaken was daar een bevestiging van. Ze hebben er werkelijk álles aan gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Die toewijding vind je vast niet bij elk kantoor. Binnenkort willen we hier een stuk grond aankopen. Daarvoor gaan we dan ook sowieso weer met Pinkse Philips Huberts in gesprek.”nieuws van netwerk notarissen

5 januari 2022nieuws

In EenVandaag: "Erfwet aanpassen aan nieuwe gezinsverbanden"

De redactie van het tv programma EenVandaag maakte een item over de steeds losser wordende familiebanden in relatie tot de erfwet. Zo is er een toename van het aantal ontervingen...

lees verder >
24 december 2021nieuws

Decemberwens

Wij wensen je graag fijne en mooie dagen en een prachtig 2022. Tot in het nieuwe jaar! We staan dan weer graag tot je beschikking met ons  advies voor wonen,...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
Gerard EkelmansPartner/Notaris
Ik ben Gerard Ekelmans, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Odette GrundekenPartner/Notaris
Ik ben Odette Grundeken, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Ineke Willems Partner/Notaris
Ik ben Ineke Willems, netwerknotaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Suzanne van den BergPartner/Notaris
Ik ben Suzanne van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Angela van den BergPartner/Notaris
Ik ben Angela van den Berg, notaris bij PPH Notarissen in Heesch (gemeente Bernheze). Mijn specialisatie is familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Kevin van Kaathoven Kandidaat-notaris
Ik ben Kevin van Kaathoven, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Lian HilkesKandidaat-notaris
Ik ben Lian Hilkes, kandidaat-notaris bij PPH Notarissen in Oss. Mijn specialisatie is onroerend goed, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Demi van DeutekomKandidaat-notaris
Lindy VullingsKandidaat-notaris

PPH Notarissen

  • Kantoor Oss en Geffen: (0412) 665 666 - Kantoor Berghem: (0412) 487 111 - Kantoor Heesch: (0412) - 454 938
handelsregisternr: 17119128
btw nr: NL808339102B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
I.v.m. de coronacrisis werken wij momenteel alleen op afspraak

Bezoekadres

Molenstraat 46
5341 GD Oss

Postadres

Postbus 345
5340 AH Oss

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.