Altijd betrokken. Altijd dichtbij.

Als notarissen leggen we alles goed vast in notariële akten, dat speekt vanzelf. Maar onze betrokkenheid gaat veel verder.


Zo is familierecht bij ons niet zomaar familierecht. Het gaat niet alleen om het ondertekenen van een testament, een levenstestament of het opstellen van een samenlevingscontract. Wij willen graag weten wie jij bent, wat er bij jou past en wat je wilt bereiken. Essentieel voor nu, maar ook voor later als je erfenis geregeld moet worden.


Verder helpen we je graag met onze service op het gebied van onroerend goed, bijvoorbeeld als je een huis koopt. Want heb je er wel eens aan gedacht dat die aankoop misschien gevolgen heeft voor je huwelijkse voorwaarden of je testament? We kijken het voor je na en gaan uit van het totaalplaatje. Zo kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan.


Een aparte tak van sport is onze afdeling ondernemingsrecht. We hebben veel kennis in huis en daar zijn we trots op. Samen een bedrijf starten begint met het maken van goede afspraken. Daar komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Ook bij ingewikkelde zaken kunnen we je uitstekend helpen en werken we samen met jouw advocaat, fiscalist, accountant en financieel planner.

Lees verder...

Waar je ook voor komt, je krijgt altijd heldere uitleg. We nemen de tijd om je te leren kennen op een tijdstip dat jou uitkomt. Ons kantoor ligt in Bilthoven aan de Soestdijkseweg Zuid (vlak bij het station). Wij zijn Notarissen Houwing van Beek. Altijd betrokken. Altijd dichtbij.

Verberg lees verder...
Notarissen Houwing van Beek

nieuws van het notariskantoor

29 maart 2022

wij zijn op zoek naar een receptioniste

Wie zijn wij

Notarissen Houwing van Beek in Bilthoven is een middelgroot notariskantoor met een algemene notariële praktijk. Onze cliënten komen behalve uit de gemeente zelf, ook uit de verre omgeving naar ons kantoor vanwege de cliëntgerichte benadering, service en kwaliteit die wij leveren vanuit een collegiale en informele werksfeer. Wij willen als mens dichtbij onze cliënten staan en bij hen betrokken zijn. Wij zijn altijd betrokken en altijd dichtbij. 

We zijn op zoek naar: 

* een receptioniste voor de donderdag en vrijdag


De functie

De receptioniste ontvangt onze cliënten, neemt de telefoon aan en zorgt voor alle bijkomende werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het versturen van stukken naar cliënten het verzorgen van legalisaties en archiveerwerkzaamheden.

Onze eisen

We zoeken een gastvrouw, representatief die beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, bij voorkeur ook van de Engelse taal, uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, initiatiefrijk, discreet en accuraat. Verder verwachten we dat je met plezier voor ons wilt werken, een goede inzet en werkmentaliteit hebt, dat je een goed stressbestendig humeur hebt en een oprechte interesse toont je collega's en de cliënten.

Wat bieden wij

Ons kantoor is zeer modern ingericht, goed geoutilleerd, collegiaal van instelling en heeft vooral leuke collega's en cliënten en daardoor leuk werk. Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring, is er dus een fijne werkomgeving, waar je zeer zelfstandig zult kunnen werken en je verder kunt ontplooien.

Sollicitatie en informatie Voldoe je aan alle eisen en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Stuur dan graag je CV met motivatie naar Ina Houwing, email: rh@houwingvanbeek.nl. Voor meer informatie kun je bellen met haar, (030) 229 08 11. Je kunt ook een kijkje nemen op www.houwingvanbeek.nl. Geen acquisitie gewenst.

23 november 2021

Wij zoeken een secretaresse/notariële medewerker

Wie zijn wij 
Notarissen Houwing van Beek in Bilthoven is een middelgroot notariskantoor met een algemene notariële praktijk. Onze cliënten komen behalve uit de gemeente zelf, ook uit de verre omgeving naar ons kantoor vanwege de cliëntgerichte benadering, service en kwaliteit die wij leveren vanuit een collegiale en informele werksfeer. Wij willen als mens dichtbij onze cliënten staan en bij hen betrokken zijn. Wij zijn altijd betrokken en altijd dichtbij. We zijn op zoek naar een nieuwe collega:

een secretaresse/notariële medewerker (m/v) (liefst fulltime of 80%) voor de algemene praktijk 

Heb je ervaring in het notariaat, dan zoeken we jou. Ben je startend op de arbeidsmarkt en heb je interesse in het notariaat, dan verzoeken we je ook te reageren.

De functie 
De secretaresse/notariële medewerker is verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële en ondersteunende werkzaamheden. Een groot deel van het werk zal bestaan uit het onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met cliënten, maar ook met makelaars, banken, accountants en fiscalisten en het verwerken van aangereikte informatie in notariële akten en brieven. Uiteraard horen ook alle andere werkzaamheden erbij, zoals het aanmaken van dossiers, het verzamelen en invoeren van benodigde gegevens het afwerken van de akten na passeren alsmede het voeren van agendabeheer.

Onze eisen 
Voor beide vacatures geldt dat je minimaal een HAVO denkniveau hebt. Je hebt een secretariële opleiding afgerond, beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, bij voorkeur ook van de Engelse taal, uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, initiatiefrijk, discreet en accuraat. Verder verwachten we dat je met plezier voor ons wilt werken, een goede inzet en werkmentaliteit hebt, dat je een goed stressbestendig humeur hebt en een oprechte interesse toont in het notariaat. Dat je zelfstandig kunt werken is gezien het vorenstaande een open deur.

Wat bieden wij 
Ons kantoor is zeer modern ingericht, goed geoutilleerd, collegiaal van instelling en heeft vooral leuke collega's en cliënten en daardoor leuk werk. Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring, is er dus een fijne werkomgeving, waar je zeer zelfstandig zult kunnen werken en je verder kunt ontplooien.

Sollicitatie en informatie Voldoe je aan alle eisen en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Stuur dan graag  je CV met motivatie naar Ina Houwing, email: rh@houwingvanbeek.nl. Voor meer informatie kun je bellen met haar, (030) 229 08 11. Je kunt ook een kijkje nemen op www.houwingvanbeek.nl. Geen acquisitie gewenst.

23 november 2021

Wij zoeken een ervaren kandidaat-notaris

Voor onze algemene notariële praktijk zijn wij op zoek naar:

een ervaren kandidaat-notaris (m/v) (liefst fulltime)

dit in verband met de benoeming van één van onze kandidaat-notarissen als toegevoegd notaris elders.

Wie zijn wij
“Altijd betrokken, altijd dichtbij” is niet voor niets ons motto. Cliëntgerichtheid, service en persoonlijke betrokkenheid vinden wij zeer belangrijk. Onze cliënten komen hierdoor niet alleen uit de gemeente zelf, maar ook uit de verre omgeving naar ons kantoor.

De werksfeer is collegiaal en informeel. We hebben een enthousiast team met in totaal 14 collega’s. De 2 notarissen, 4 kandidaat-notarissen en de notarisklerk behandelen zelfstandig dossiers. De overige collega’s zijn allround opgeleid om bij alle dossiers te helpen.

De functie
De nadruk van de werkzaamheden zal liggen op het gebied van het familierecht en de vastgoedpraktijk. Omdat ons kantoor geen echte secties kent, kun je ook te maken krijgen met het ondernemingsrecht. Omdat we een persoonlijke aanpak hebben naar cliënten toe, zijn besprekingen met cliënten een groot onderdeel van de werkzaamheden. Zowel kandidaat-notarissen met enige ervaring als waarnemingsbevoegde kandidaat-notarissen verzoeken we te reageren.

Wie zoeken we?
Uiteraard dien je te beschikken over goede juridische en sociale vaardigheden.

Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe collega die beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit, je bent initiatiefrijk, discreet en accuraat. Verder verwachten we dat je met plezier voor ons wilt werken, een goede inzet en werkmentaliteit hebt, dat je een goed stressbestendig humeur hebt en een oprechte interesse toont in het notariaat. Dat je zelfstandig kunt werken is gezien het vorenstaande een open deur. Omdat er veel contacten zijn met fiscalisten, accountants en andere intermediairs is het van belang dat je een outgoing persoon bent.

Als je contact met klanten waardeert is dat een pré en zal je zeker in ons team passen.

Wat bieden wij?
We bieden je een plezierige werkomgeving aan met gevarieerde werkzaamheden en met een eigen verantwoordelijkheid. We hebben een leuk en gezellig kantoor waar naast dienstverlening en collegialiteit, ook volop ruimte is voor opleiding en plezier in het werk. Ons kantoor is zeer modern ingericht en goed geoutilleerd. We zijn een leuke groep collega's, fijne cliënten en daardoor leuk werk.

Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring, is er dus een fijne werkomgeving, waar je zeer zelfstandig zult kunnen werken en je verder kunt ontplooien.

Sollicitatie
Voldoe je aan alle eisen en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Stuur dan graag je CV met motivatie naar Ina Houwing, email: rh@houwingvanbeek.nl. Voor meer informatie kan je bellen met Ina Houwing, (030) 229 08 11. Je kunt ook een kijkje nemen op www.houwingvanbeek.nl. Geen acquisitie gewenst.

nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

Isabelle Kranenburg

Secretaresse

Isabelle Kranenburg

Aphrodite Ziogas

stagaire

Aphrodite Ziogas

Foskelien van Goor

Secretaresse

Foskelien van Goor

Frans van Beek

Notaris

Frans van Beek
Frans van Beek
Alles wat u mij vertelt, is in vertrouwen. Ik luister graag naar u.

Ina Houwing

Notaris

Ina Houwing
Ina Houwing
Lukt zelf regelen niet meer? Ik leg vast wie het namens u mag doen.

David Swinkels

Kandidaat-notaris

David Swinkels
David Swinkels
Samenwerken? Ik zorg dat jullie goede afspraken maken.

Lotte Jansen

Kandidaat-notaris

Lotte Jansen
Lotte Jansen
Samenwonen? Leuk! Ik help met jullie samenlevingsovereenkomst.

Sjoerd Boreel

Kandidaat-notaris

Sjoerd Boreel

Wendy Knake

Secretaresse

Wendy Knake
Wendy Knake
Hypotheek afgelost? Ik laat het voor u verwerken bij het kadaster.

Anneleen van Vliet

notarisklerk

Anneleen van Vliet
Anneleen van Vliet
Huis gekocht? Gefeliciteerd! Ik zorg voor jullie eigendoms-overdracht.

Fenneke Steffelaar

Secretaresse

Fenneke Steffelaar

Jan-Dirk Vos

Boekhouder

Jan-Dirk Vos
Jan-Dirk Vos
Ik pas op uw geld en maak het over als alles goed is.

Monique Schoppen

Receptioniste

Monique Schoppen
Monique Schoppen
Drukke tijden? Ik zorg dat alles vlot verloopt.

Mientje van Essen-Driessen

Receptioniste

Mientje van Essen-Driessen
Mientje van Essen-Driessen
Als u bij ons op kantoor komt, dan heet ik u van harte welkom.

Notarissen Houwing van Beek

handelsregisternr: 30122682
btw nr: NL8033.23.104B.01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 21:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Soestdijkseweg Zuid 267
3721 AE Bilthoven

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.