Welkom bij Notariaat Winschoten Kruize Rolfers. Dé Netwerknotaris in Winschoten. 

Coronavirus

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Notariaat Winschoten het volgende besloten.

Wij heten iedereen van harte welkom op ons kantoor, maar nemen wel onze verantwoordelijkheid om zowel uw als onze gezondheid te waarborgen.

In verband hiermee hebben wij besloten om per direct de volgende maatregelen te nemen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn al dan niet samen met koorts) of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet op ons kantoor langs te komen en telefonisch (0597-451199) of per e-mail (secretariaat@notariaatwinschoten.nl) contact met ons op te nemen. 

2. Voor veel rechtshandelingen/de ondertekening van veel akten bestaat de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleend. In dat geval tekent een medewerker van ons kantoor de akte namens u en hoeft u op het moment dat de akte wordt getekend dus niet op ons kantoor aanwezig te zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een woning verkoopt.  

Indien het mogelijk is om een akte bij volmacht te ondertekenen zullen wij een dringend beroep op u doen om de akte daadwerkelijk middels een volmacht te ondertekenen. Deze volmacht dient getekend in ons bezit te zijn voor de datum waarop de uiteindelijke akte getekend zal worden. Wij zullen u in verband hiermee benaderen. Uiteraard kunt u ook zelf terzake contact met ons kantoor opnemen.

3. Wij ontvangen u alleen op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons kantoor opnemen. Wij zullen alsdan samen met u beoordelen op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

4. Betreedt u ons kantoor dan is het dragen van een mondkapje verplicht.

5. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is; dit betekent alleen degene(n) die een akte, volmacht of ander stuk op ons kantoor moet(en) tekenen.

6. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek. Stukken die u aan ons wilt verstrekken kunt u deponeren in de inpandige brievenbus die zich aan de  linkerzijkant van ons kantoor bevindt. Voor vragen verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons kantoor op te nemen.

7. Afspraken aan huis zullen voorlopig niet ingepland worden.

8. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Wel is op ons kantoor een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen hiervoor uw begrip.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze notaris en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u op de juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers kunnen u ook helpen bij het afwikkelen van een erfenis en nemen zo u of uw familieleden veel werk uit handen.


Formule Budgetbeheer, Schuldhulpverlening en Bewindvoering is gehuisvest onder een dak bij “Notariaat Winschoten”, onze kennispartner bij diverse juridische vraagstukken. Loopt u vast in uw financiële situatie en ziet u geen uitweg, dan biedt Formule u de juiste Formule. Bij Formule staat de cliënt voorop, daarom adviseert Formule: kom u er financieel niet uit, wacht dan niet met hulp zoeken. Want des te sneller Formule u professionele ondersteuning kan bieden, des te eerder heeft u weer grip op uw situatie. Samen met Formule staat u sterk! Voor meer informatie: www.formule-groningen.nl of neem telefonisch contact op via 0597 45 11 95

Lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

23 juli 2021nieuws

Belastingvrij schenken voor de eigen woning onder de loep

Iedere Nederlander kan ruim 100.000 euro belastingvrij schenken aan een ander. Degene die de schenking krijgt, de begunstigde, moet dit bedrag in een eigen woning steken. Bijvoorbeeld door er een...

lees verder >
14 mei 2021nieuws

Gezien in Max Meldpunt: een recreatiewoning met zorgen. Maar het kan gelukkig anders.

Nu de zomer nadert en we door de pandemie ontdekken hoe fijn Nederland als vakantieland kan zijn, is het kopen van een chalet op een vakantiepark voor veel Nederlanders een...

lees verder >
19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
mr. G.K. (Perry) Kruizenotaris
mr. J.W. (Johan) Rolferskandidaat-notaris/ partner
mr. R. (Regine) van den Akkerkandidaat-notaris
mr. L. (Linda) de Grootkandidaat-notaris
B. (Bert) Albringnotarisklerk
W.A. (Wianne) Jansen-Hensemanotarieel medewerkster
J. (Jolanda) Abeenotarieel medewerkster
mr. M. (Mariët) Dekkernotarieel medewerkster
E. (Elvira) Jansennotarieel medewerkster
mr. S.J. (Josan) Huismannotarieel medewerkster
N.M.C. (Nathalie) Berendssecretaresse
M.H. (Monique) Bossecretaresse
W.G.T. (Theresia) Walkersecretaresse
J.N.A. (Anniek) Klaassensecretaresse

Notariaat Winschoten Kruize Rolfers

handelsregisternr: 75236621
btw nr: 8602.01.661.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Let op; ons kantoor is niet rolstoeltoegankelijk.

Bezoekadres

Emmastraat 10
9671 AP Winschoten

Postadres

Postbus 140
9670 AC Winschoten

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.