Welkom bij Notariaat Winschoten Kruize Rolfers. Dé Netwerknotaris in Winschoten. 

----------------------------------------

Coronavirus

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Notariaat Winschoten het volgende besloten. Wij heten iedereen van harte welkom op ons kantoor, maar nemen wel onze verantwoordelijkheid om zowel uw als onze gezondheid te waarborgen. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven wij geen handen en bewaren we een veilige afstand. Daarnaast hebben wij in verband hiermee besloten om per direct de volgende maatregelen te nemen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen (neusverkoudheid, hoesten keelpijn al dan niet samen met koorts) of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet op ons kantoor langs te komen en telefonisch (0597-451199) of per e-mail (secretariaat@notariaatwinschoten.nl) contact met ons op te nemen.

2. Voor veel rechtshandelingen/de ondertekening van veel akten bestaat de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Indien het mogelijk is om een akte bij volmacht te ondertekenen zullen wij een dringend beroep op u doen om de akte daadwerkelijk middels een volmacht te ondertekenen. Wij zullen u in verband hiermee benaderen. Uiteraard kunt u ook zelf terzake contact met ons kantoor opnemen.

3. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is en uw eigen pen mee te nemen.

4. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is. Onze deur is dan ook gesloten. Wij verzoeken u aan te kloppen. Stukken die u aan ons wilt verstrekken kunt u deponeren in de inpandige brievenbus die zich aan de linkerzijkant van ons kantoor bevindt.

5. Wij ontvangen u alleen op afspraak. Voor besprekingen kunnen, in overleg, bel afspraken worden gemaakt. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch (0597-451199) of per e-mail (secretariaat@notariaatwinschoten.nl) contact met ons kantoor opnemen. Wij proberen u op deze wijze, rekening houdend met de huidige situatie, zo veel mogelijk van dienst te blijven. 

6. Afspraken aan huis zullen voorlopig niet ingepland worden.

7. Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen u hiervoor uw begrip. 

Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot 6 april 2020 hanteren.

---------------------------------------

Onze notaris en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u op de juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers kunnen u ook helpen bij het afwikkelen van een erfenis en nemen zo u of uw familieleden veel werk uit handen.

Formule Budgetbeheer, Schuldhulpverlening en Bewindvoering is gehuisvest onder een dak bij “Notariaat Winschoten”, onze kennispartner bij diverse juridische vraagstukken. Loopt u vast in uw financiële situatie en ziet u geen uitweg, dan biedt Formule u de juiste Formule. Bij Formule staat de cliënt voorop, daarom adviseert Formule: kom u er financieel niet uit, wacht dan niet met hulp zoeken. Want des te sneller Formule u professionele ondersteuning kan bieden, des te eerder heeft u weer grip op uw situatie. Samen met Formule staat u sterk! Voor meer informatie: www.formule-groningen.nl of neem telefonisch contact op via 0597 45 11 95

Lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

16 maart 2020nieuws

Dienstverlening aangesloten notariskantoren tijdens periode van beperkende maatregelen

De bij Netwerk Notarissen aangesloten notariskantoren proberen hun cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze periode waarin beperkingen gelden vanwege het COVID 19-virus (coronavirus). Wij verzoeken cliënten...

lees verder >
3 maart 2020nieuws

Accepteer jij blindelings de erfenis van je ouders?

Zonder meer de erfenis van je ouders aanvaarden is niet verstandig. Dat was de boodschap van twee experts en een ervaringsdeskundige in het magazine Persoonlijk van het Financieele Dagblad van...

lees verder >
4 februari 2020nieuws

Nieuwe wet voor ongetrouwde ouders

Als ongetrouwde ouders samen een kind krijgen, heeft alleen de moeder automatisch het gezag over het kind. Gezag is dat je als ouder de plicht én het recht hebt om...

lees verder >
mr. G.K. (Perry) Kruizenotaris
mr. J.W. (Johan) Rolferskandidaat-notaris/ partner
mr. R. (Regine) van den Akkerkandidaat-notaris
mr. L. (Linda) de Grootkandidaat-notaris
B. (Bert) Albringnotarisklerk
W.A. (Wianne) Jansen-Hensemanotarieel medewerkster
mr. M. (Mariët) Dekkernotarieel medewerkster
J. (Jolanda) Abeenotarieel medewerkster
E. (Elvira) Jansennotarieel medewerkster
N.M.C. (Nathalie) Berendssecretaresse
J.A. (Hanna) van der Valksecretaresse
M.H. (Monique) Bossecretaresse

Notariaat Winschoten Kruize Rolfers

handelsregisternr: 75236621
btw nr: 8602.01.661.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Let op; ons kantoor is niet rolstoeltoegankelijk.

Bezoekadres

Emmastraat 10
9671 AP Winschoten

Postadres

Postbus 140
9670 AC Winschoten

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.