Limes Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren

Welkom bij Limes Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Alphen aan den Rijn. 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Limes werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Alphen aan den Rijn.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Limes Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

13 juni 2018

Limes Netwerk Notarissen betrekt nieuw pand

Met ingang van 1 juli sluit Limes Netwerk Notarissen de kantoren Rijndijk 276 in Hazerswoude-Rijndijk en Hazeveld 30 in Alphen aan den Rijn en betrekt het nieuwe kantoorpand Raadhuisstraat 64 in Alphen aan den Rijn. Vanwege de verhuizing is het kantoor Hazeveld 30 van 25 t/m 30 juni enkele dagen gesloten, maar zijn wij telefonisch wel bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u in deze week terecht bij onze kantoren in Boskoop en Nieuwkoop.

Met het afscheid van notaris Van Breugel afgelopen november hebben de notarissen binnen het Netwerk besloten om het pand in Hazerswoude-Rijndijk af te stoten en dit kantoor te sluiten. De werkzaamheden worden ondergebracht bij de teams in het nieuwe kantoorpand, Raadhuisstraat 64 in Alphen aan den Rijn, en bij de bestaande kantoren in Boskoop en Nieuwkoop. Ook de medewerkers van het kantoor Hazerswoude-Rijndijk zijn inmiddels werkzaam bij deze drie kantoren.

Bundeling van kennis binnen het Netwerk
Met het betrekken van het nieuwe pand aan de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn en de kantoren in Boskoop en Nieuwkoop blijft Limes Netwerk Notarissen goed bereikbaar voor haar klantenkring in de regio. Op alle drie kantoren kunnen bedrijven en particulieren terecht voor (juridisch) advies en afspraken. In Boskoop blijft notaris Peter van den Berg met zijn team verantwoordelijk voor de werkzaamheden en in Nieuwkoop blijven dit Gerrit van den Berg en team en in Alphen notaris Johan Wolterink en team.

"Er is de laatste tijd veel veranderd in het notariswerk", aldus Mr. Johan Wolterink, notaris van het kantoor Alphen aan den Rijn. "Enkele jaren geleden bestond ons notariswerk veelal uit het opstellen van een hypotheekakte, woningoverdracht en nalatenschappen. Tegenwoordig is er meer vraag naar (juridisch) advies over vele zaken waaronder het regelen van partnerschappen, specifieke vormen van nalatenschappen, bedrijfsoverdrachten etc. Maar ook de overdracht van woningen en de daarbij behorende hypotheekaktes blijven een belangrijk deel van ons werk. Door de nieuwe indeling van ons Netwerk kunnen we op notarieel gebied nog meer maatwerk leveren. Wij spelen hiermee in op de marktvraag en op de toekomst. Samen met mijn collega’s mr. Peter van den Berg in Boskoop en mr. Gerrit van den Berg en hun teams is ons netwerk toekomstbestendig en staan we klaar om onze relaties vakkundig en op maat te bedienen”.

12 juni 2018

Limes Netwerk Notarissen gaat verhuizen!

1 juli sluiten wij onze kantoren Hazeveld 30, Alphen aan den Rijn en Rijndijk 276, Hazerswoude Rijndijk en betrekken wij ons nieuwe pand,
Raadhuisstraat 64, Alphen aan den Rijn

Voor advies en afspraken bent u vanaf 1 juli van harte welkom op onze kantoren:
Alphen aan den Rijn: Raadhuisstraat 64, 2406 AG te Alphen aan den Rijn;
- Boskoop: Zijde 23, 2771 EJ te Boskoop;
- Nieuwkoop: Smidsvuur 2, 2421 MP te Nieuwkoop

1 februari 2018

Vacature kandidaat-notaris

Limes Netwerk Notarissen is een modern kantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude en Nieuwkoop. Kwaliteit, service en een informele werksfeer zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.

In verband met de toename van onze werkzaamheden zoeken wij voor onze kantoren:
1. Een ervaren KANDIDAAT-NOTARIS
met waarnemingsbevoegdheid en ervaring in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht en het ondernemingsrecht.

2. Een ervaren KANDIDAAT-NOTARIS / TOEGEVOEGD NOTARIS

met waarnemingsbevoegdheid en ervaring in de algemene praktijk.

Wij bieden :
• een afwisselende en zelfstandige functie
• een prettige werksfeer in een collegiaal team
• uitstekende arbeidsvoorwaarden

Uw schriftelijke sollicitatie en CV (met vermelding van referenties) kunt u richten aan mr. J. Wolterink (wolterink@limesnotarissen.nl) of Postbus 106, 2400 AC Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met notaris mr. J. Wolterink (tel. 0172 – 492447). Voor meer informatie over Limes Netwerk Notarissen zie www.limesnotarissen.nl

nieuws van netwerk notarissen

19 september 2018nieuws

Prinsjesdag

De derde dinsdag in september is traditiegetrouw ‘Prinsjesdag’. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 zijn gepresenteerd. Netwerk Notarissen heeft de kabinetsplannen doorgenomen op wat de...

lees verder >
20 augustus 2018nieuws

Leestip: de 9 grootste missers bij erfenissen

In het nazomernummer van het tijdschrift RADAR+ lees je meer over missers bij erfenissen. In het artikel geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen tips om onverwachte problemen bij...

lees verder >
20 april 2018nieuws

Weinig animo voor trouwen volgens oude huwelijksregels

Minister Dekker wil dat aanstaande bruidsparen via de ambtenaar van de burgerlijke stand kunnen kiezen voor de oude algehele gemeenschap van goederen. Met de invoering van de nieuwe huwelijksregels op...

lees verder >
mr. J. Wolterink (Johan)notaris
J.L.M. van Hevelingen (Ank)notarieel medewerkster
mr. M.C. (Charlotte) van Riet-Kauerkandidaat-notaris
G. de Vries (Gerie)notarieel medewerkster
M.H.P van den Hoek (Heleen)receptioniste
mr. I. Woudstra (Irma)notarieel jurist
J.H.M. Fase (José)boekhoudkundig medewerkster
L. Vermaak-de Zwart (Lenie)boekhouder/notarieel medewerker
M. Smid (Melony)receptioniste
V. Brand-Hoogendoorn (Vera) notarieel medewerkster
mr. V.H.L. The (Victor)kandidaat-notaris
A.J. Baerveldt-Karsemeijer (Anja)notarisklerk

Limes Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 52383237
btw nr: NL8504.19.451.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Elke vrijdag houdt notaris mr. J. Wolterink tussen 13:30 en 14:30 uur een inloopspreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u gratis informatie en advies krijgen.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 64
2406 AG Alphen a/d Rijn

Limes Netwerk Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.