Welkom bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen. Dé Netwerknotaris in Borne.
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Borne.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

15 april 2019

Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris personen- & familierecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat-notaris die kan waarnemen en belangstelling heeft om in de toekomst notaris te worden op ons kantoor. Ons kantoor kent een algemene praktijk met de nadruk op het personen- & familierecht. Op dit moment werken wij in een team met 3 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 1 notarieel jurist, 5 notarieel medewerkers en nog 5 andere medewerkers. Een fijne, goede werksfeer is voor ons kantoor erg belangrijk. Wij gaan graag een gesprek met jou aan als jij denkt dat deze functie iets voor je kan zijn! 

Ons kantoor 
Ons kantoor is middenin het centrum van het mooie, Twentse dorp Borne gelegen op loopafstand van het station. Het kantoor biedt een uitdagende, - zowel een algemene als een specialistische - praktijk, gericht op particuliere cliënten en heeft een moderne en frisse uitstraling. Aandacht voor de cliënten en vakinhoudelijke kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. In ons team werken wij op een informele en open manier met elkaar samen. De ene notaris is gespecialiseerd in het echtscheidingsrecht, de andere notaris (meer) in het onroerend goed en boedelafwikkeling, de derde notaris in estate planning en de toegevoegd notaris in het ondernemingsrecht.  

Wat ga je doen als kandidaat-notaris? 

Als kandidaat-notaris op ons kantoor ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van dossiers. Belangrijk is dat jouw kennis op niveau is en dat je dit ook uitdraagt naar de rest van het kantoor toe. Er is ruimte om te sparren en te overleggen met de notarissen en de andere medewerkers kunnen jou benaderen als ze vragen hebben. Daarnaast vind je het leuk om zakelijk te netwerken en nieuwe cliënten/netwerken binnen te halen. Leidinggevende, overtuigende en ondernemende kwaliteiten staan hierbij centraal. Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit: 

• De verantwoordelijkheid dragen voor de dossiers en het zelfstandig kunnen uitwerken van dossiers (al dan niet afkomstig van de notarissen;

• Controleren van aktes en juridische stukken van de medewerkers;

• Zakelijk advies geven aan cliënten en besprekingen voeren;

• Het onderhouden van een netwerk van zakelijke klanten.

Wat zijn je kwaliteiten? 

• Je hebt een master Notarieel Recht en een beroepsopleiding afgerond; 

• Naast dat je waarnemingsbevoegd bent, heb je ervaring in de familierechtpraktijk;

• Je bent zelfstandig, kunt goed leiding geven en hebt een commerciële instelling;

• Jij bent fulltime - althans: minimaal 4 dagen - beschikbaar.

Wat zoeken wij verder?
Je bent een slimme, enthousiaste jurist met een positieve energie. Je bent sterk in het contact met je cliënten en durft beslissingen te nemen. Je hebt een pragmatische instelling, schakelt snel en kijkt ernaar uit om met veel eigen verantwoordelijkheid aan de slag te gaan. 

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan het contactformulier op onze website in of mail je motivatie en je CV naar westerhof@kwdk.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nienke Westerhof (notaris) tel: 074 - 266 13 93. 

nieuws van netwerk notarissen

23 januari 2020nieuws

Geen toekomst voor digitaal afhandelen notariële zaken

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het werk van de notaris persoonlijker, met meer menselijk in plaats van digitaal contact. Netwerk Notarissen is ervan overtuigd dat het volledig...

lees verder >
16 januari 2020nieuws

Dit gaat er in 2020 veranderen!

Voor paren die scheiden na 1 januari 2020 wordt de duur van partneralimentatie verkort. De nieuwe hoofdregel is dat de alimentatieduur gelijk is aan de helft van de duur van...

lees verder >
22 oktober 2019nieuws

Met donorclausule neem je het heft in eigen hand

Deze week werd bekend dat in 2019 in 20% van de gevallen niet werd overgegaan met orgaandonatie ondanks de wens van de overledene. De nabestaanden stemden namelijk in die gevallen...

lees verder >
mr. J.G.A. Kuhlmann (Jeroen)notaris

veilingen, ondernemingsrecht, testamenten, estate planning, executele en vereffening
mr. N.M. Westerhof (Nienke)notaris

mr. A.J.S.M. de Kok (Arthur)notaris, mediator en echtscheidingspecialist

mr. E.A.M. Oonk (Ellen)kandidaat-notaris

ondernemingsrecht en echtscheidingsrecht
mr. M. Mendel (Maurits)kandidaat-notaris

L. Heuvels-Kattier (Liesbeth)notarisklerk

registergoed
H.J. Hof (Hanneke)notarisklerk

personen- en familierecht en echtscheidingen
mevrouw S.G. Maas-Wagenmans (Suzanne)notarieel jurist

mevrouw P. Visser (Paula)notarieel medewerkster

E. Boom (Els)notarieel medewerkster

mevrouw L.M. Snijders (Loes)secretaresse

J.G. Geerlings-Hilbrink (Joke)secretaresse

J. Meere (Jolanda)secretaresse

I.C.M. Wigger-Scholten (Ingrid)secretaresse

E. Bos (Ellen)secretaresse

J. M. Hintzbergen-Denneboom (Monique)receptioniste

K.S. Sipahi (Kim)receptioniste

Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen

handelsregisternr: 08218264
btw nr: 0

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Tussen 12.30 en 13.15 is ons kantoor gesloten.

Bezoekadres

Bekenhorst 15
7622 CJ Borne