Koudijs & Galama regelt de belangrijkste momenten in je leven goed


Koop je een huis en moet de hypotheekakte worden opgesteld? Richt je een onderneming op? Ga je trouwen op huwelijkse voorwaarden? Over zulke zaken privé en zakelijk wil je helder en betrouwbaar advies nietwaar? En 100% zeker weten dat je krijgt wat je vraagt. Laat dat nu nét de missie zijn van Koudijs & Galama Netwerk Notarissen!


Dé Netwerknotaris van Geldrop-Mierlo


Je kunt op ons vertrouwen om de belangrijkste momenten van je leven zorgvuldig geregeld te hebben. Op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht, onroerend goed, levenstestament of als executeur. We staan je graag bij met gedegen advies en wijzen jou op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. Bovendien spreken wij gewone mensentaal.


Helaas heeft het leven soms minder vrolijke momenten. Ook dan zijn we bij Koudijs & Galama je deskundige steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Daarnaast kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren bij een erfenis.

Lees verder...

Betrokken, persoonlijk, laagdrempelig en proactief


Mensen, ondernemingen en omstandigheden verschillen. Wat die van jou zijn ontdekken we graag in een persoonlijk gesprek. Zo leren we jou kennen en jij ons. En ontstaat wederzijds vertrouwen. Je zult merken dat we doorvragen en het naadje van de kous willen weten. Dat doen we niet voor niets. Alleen op die manier krijgen we precies die informatie en kennis om je te kunnen voorzien van juridisch advies en oplossingen. Precies op maat voor jou.


Zijn er dingen in het leven die jij zeker wil weten? Laat ze vastleggen door Koudijs & Galama Netwerk Notarissen. Neem gerust contact met ons op of stap gewoon eens bij ons binnen. Je bent van harte welkom.Verberg lees verder...
Koudijs & Galama Netwerk Notarissen

nieuws van netwerk notarissen

19 september 2023nieuws

Prinsjesdag 2023: dit zijn de belastingplannen voor 2024

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2024 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
26 juli 2023nieuws

In de Margriet: waar moet je rekening mee houden als je aan je kinderen schenkt?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen beantwoordt in het tijdschrift Margriet  als een deskundige van het financieel panel vragen van lezers.  Deze week gaat de vraag over het schenken...

lees verder >
30 juni 2023nieuws

Antwoord op notariële vragen in de Margriet

In het tijdschrift Margriet beantwoordt een deskundige van het financieel panel vragen van lezers. Lucienne van der Geld is een van de deskundigen in dit panel. Zij behandelt vragen over...

lees verder >

Maria Koudijs

Notaris

Maria Koudijs
Met een vader als notaris, leek de weg voor Maria duidelijk. Niets was echter minder waar. Maria wilde naar de Hogere Hotelschool. We zouden haast willen zeggen ‘gelukkig voor ons’ ging die opleiding niet door en koos ze alsnog voor de studie Notarieel Recht in Nijmegen. Oorspronkelijk uit Rotterdam beviel Brabant haar wel en via een sollicitatie kwam ze in Geldrop-Mierlo terecht. Maria is van de ‘1 plus 1 is 2’ voor de slimste oplossingen voor onze klanten (en Renate zoekt op waarom dat zo is).

Titia Feijen

Notaris

Titia Feijen
Alsof de duvel ermee speelt, ambieerde ook Titia de Hogere Hotelschool. En dat terwijl haar psychologisch profiel rechten uitwees. Met haar 17 jaar was ze nog te jong om te worden toegelaten tot de hotelschool in Maastricht. Om daar alvast in de buurt te zijn, zou Titia ‘dan toch maar een jaartje rechten gaan studeren’ in die stad. Gelukkig voor ons was ze na dat jaar ‘om’. De vader van een vriendin was notaris en dat trok haar ook wel, dus studeerde ze nog even door. Titia is onze practicus met de vlotte babbel, die voor elk probleem een oplossing vindt.

Renate van Dijk-Habraken

Kandidaat-notaris

Renate van Dijk-Habraken
De enige van ons team die wél de voorkeur voor rechten op nummer één had staan is Renate. In haar derde studie jaar koos ze voor de richting Familierecht. Vandaaruit ging de interesse in het notarisvak groeien. Dus ging ze al tijdens haar rechtenstudie de studie Notarieel Recht in Utrecht er ‘even’ doen. Op Renate vertrouwen we allemaal als het gaat het uitzoeken van juridische probelem. Verder is ze van ons de expert op het gebied van belastingen en de cijfertjes.

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 17234783
btw nr: NL810821060B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Gesloten tussen 12:30 - 13:00.

Bezoekadres

Dommeldalseweg 2
5664 RP Geldrop

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.