Welkom bij Notariskantoor Hilgen te Leens. De Netwerknotaris in de gemeente Het Hogeland en omstreken.Onze specialisten staan u graag adequaat bij met gedegen advies om de belangrijkste zaken van uw leven goed te regelen.

Door toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een representatieve Allround Secretarieel Medewerker. Klik hier voor een nadere omschrijving van de vacature of neem contact op met Laura Kampen via kampen@notarishilgen.nl of 0595 - 572205.

Lees verder...

We zijn deskundig ten aanzien van alle voorkomende notariële werkzaamheden. Zo kunnen we u onder andere van dienst zijn bij het vastleggen van uw testament, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract, bij de aankoop van een huis of bedrijfspand, bij agrarische zaken of bij de oprichting van uw eigen bedrijf.

Maar ook op de moeilijkere momenten in het leven kunnen we u juridisch bijstaan. Zoals bij de afwikkeling van een nalatenschap of het regelen van een scheiding.

Betrokkenheid, kennis en ervaring is de kracht van ons kantoor. Kortom, Notariskantoor Hilgen voorziet u van relevante informatie en geeft u helder advies op belangrijke momenten in uw leven.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

15 december 2020

Ons kantoor is open.

Ook na de door de overheid afgekondigde aanvullende corona-maatregelen is het toegestaan dat ons kantoor open blijft. 

Wij blijven dan ook geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is. Uiteraard nemen wij hierbij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht.

Klanten mogen ook nu nog steeds naar kantoor komen, mits ons bezoekersprotocol en de adviezen van de overheid daarbij worden opgevolgd. Waar mogelijk gebruiken wij volmachten.

Afspraken voor ondertekening van akten kunnen doorgaan, waarbij aan betrokkenen wordt verzocht om zoveel mogelijk bij volmacht te tekenen, zodat afspraken op kantoor met zo min mogelijk personen plaatsvinden.

Afspraken voor besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

Daarnaast hebben wij een bezoekersprotocol. Voorafgaand aan uw bezoek aan ons kantoor ontvangt u dit protocol. 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden tijdens de lockdown.

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
de heer mr. G.C. Hilgen (Gerben)notaris
Gerben Hilgen is naast notaris, tevens afgestudeerd fiscaal jurist, agrarisch specialist (lid van Vereniging Agrarische Specialisten Notariaat), specialist ondernemingsrecht en een zeer ervaren allrounder.
mevrouw mr. L.H. Kampen (Laura)kandidaat-notaris
Laura Kampen is naast kandidaat-notaris tevens vaste waarnemer bij afwezigheid van de notaris, mediator, specialist personen- en familierecht (opstellen samenlevingscontracten/huwelijkse voorwaarden), specialist erfrecht/executele (opstellen testamenten, estate planning en afwikkeling nalatenschappen) en specialist afwikkeling scheidingen (samenwoners/gehuwden).
mevrouw J.F. Nienhuis (Johanna)notarieel medewerkster
mevrouw B. Lourens-Zeef (Bea)notarieel medewerkster
mevrouw C.P. Huizenga-Batting (Petra)notarieel medewerkster

Hilgen Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 55240240
btw nr: NL001438057B76

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30 uur
Dinsdag08:30 - 17:30 uur
Woensdag08:30 - 17:30 uur
Donderdag08:30 - 17:30 uur
Vrijdag08:30 - 17:30 uur
Tussen 12.00 en 13.30 uur is het kantoor gesloten. Afspraken buiten kantoortijden zijn in overleg mogelijk. Indien gewenst, komen we bij u thuis.

Bezoekadres

Wierde 7
9965 TA Leens

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.