Erkamp Boot Willemsenheeft meerdere kantoren

Erkamp Boot Willemsen Notarissen. Uw notaris in Alkmaar en Heerhugowaard. 

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is een modern notariskantoor met kantoren in Alkmaar en Heerhugowaard bestaande uit 2 notarissen en ruim 15 medewerkers, waarvan 4 kandidaat-notarissen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Hiermee vormen wij een servicegericht notariskantoor dat u op elk rechtsgebied van dienst kan zijn tegen voordelige tarieven!

Betrokken, deskundig en toegankelijk, dát is waar Erkamp Boot Willemsen voor staat.

Onze notarissen bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over juridische en fiscale aspecten van bedrijfsonroerendgoed en nieuwbouwprojecten en estate-planning.

Erkamp Boot Willemsen speelt met 2 notarissen en ruim 15 medewerkers flexibel in op al uw wensen en behoeftes. Voor ons is elke cliënt er één en elke cliënt heeft recht op aandacht.

Lees verder...

Wij nemen de akte zo door dat u begrijpt wat deze inhoudt. Ook geven wij antwoord op al uw vragen. Ons notariskantoor kenmerkt zich door korte interne communicatielijnen en een flexibele instelling bij de medewerkers. Dit komt onder meer tot uiting in de snelheid waarmee de producten aan de cliënten worden geleverd. Ook hebben wij continu aandacht voor kwaliteitsverbetering, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en kennisdeling.

Bent u op zoek naar een notaris in Alkmaar of Heerhugowaard? De enthousiaste medewerkers van Erkamp Boot Willemsen zijn u graag in een informele sfeer van dienst.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

14 december 2017

Zo werkt trouwen vanaf 2018!

Als je gaat trouwen, verandert er meer dan je denkt. Het huwelijk heeft is niet alleen een stap in je relatie maar financieel en juridisch is het ook een hele stap. In dit filmpje leggen we uit hoe dat zit.

https://youtu.be/5S0BEVTxYoc

Meer weten over de financiële en juridische gevolgen van trouwen? Doe dan de test op www.trouwenengeldtest.nl of neem contact met ons op voor nadere informatie.

30 november 2017

LEVENSTESTAMENT NIET ALLEEN VOOR OUDEREN

Wist u al dat het mogelijk is een levenstestament te maken? In een levenstestament kan onder meer worden vastgelegd wie je zaken moet behartigen als je dat zelf niet meer kunt. Met een levenstestament ben je goed voorbereid op onverwachte situaties. Het levenstestament van Erkamp Boot Willemsen Notarissen is niet alleen geschikt voor ouderen maar zeer zeker ook voor jongere mensen. Ook ondernemers hebben vaak behoefte aan een levenstestament.

Een 'gewoon testament' werkt alleen bij overlijden. Maar wie regelt je zaken als je niet in de gelegenheid of in staat bent om je eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door een geestelijke of lichamelijke ziekte of door andere onverwachte omstandigheden zoals een verkeersongeluk. Voor die gevallen kan je in een levenstestament een persoon die je vertrouwt de bevoegdheid geven zaken te regelen. Want: wie zorgt er voor de kinderen als je dit tijdelijk door ziekte niet kunt? Of: wie regelt dat je rekeningen worden betaald? Wie neemt er beslissingen over je medische behandeling? Hoe moet het verder met je onderneming?

Vaak denkt men dat een partner of kinderen deze zaken wel waar kunnen nemen. Dat is echter niet altijd mogelijk. Een ongetrouwde partner bijvoorbeeld mag geen beslissingen nemen over medische behandelingen. Kinderen mogen niet zomaar het huis van hun alleenstaande ouder verkopen als deze blijvend wordt opgenomen in een verpleeghuis. In dit soort gevallen kan de rechter wel een bewindvoerder benoemen maar dan heb je zelf meestal geen zeggenschap over wie die bewindvoerder wordt of hoe hij je belangen gaat behartigen. In een levenstestament bepaal je zelf wie je zaken behartigt. Je wijst namelijk in het levenstestament een vertrouwenspersoon aan.

Van een levenstestament moet een notariële akte worden opgemaakt. Dat is nodig om bepaalde zaken namens iemand anders te kunnen regelen. Bovendien worden op die manier veel problemen voorkomen. Veel instanties vertrouwen namelijk op een notariële akte. Erkamp Boot Willemsen Notarissen adviseert om in het levenstestament een derde persoon als toezichthouder aan te wijzen. Deze kan dan erop toezien dat de vertrouwenspersoon zich aan de regels houdt die in het levenstestament zijn vastgelegd. Hiermee wordt bijvoorbeeld belangenverstrengeling voorkomen.

3 oktober 2017

Wie wordt onze nieuwe kandidaat-notaris personen- en familierecht op onze vestiging in Alkmaar?

Functie omschrijving

Wij zoeken op korte termijn een accurate en representatieve kandidaat-notaris personen- en familierecht voor onze vestiging in Alkmaar.

Functie eisen Wat vragen wij?

•ervaring in of affiniteit met het personen- en familierecht;

•flexibele, klantgerichte, commerciële en hands-on instelling;

•verantwoordelijkheid nemen voor je dossiers;

•goede beheersing van de Nederlandse taal;

•waarnemingsbevoegdheid.

Ook personen met een vrijwel afgeronde beroepsopleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is een toonaangevend en modern notariskantoor met kantoren in Alkmaar en Heerhugowaard bestaande uit 2 notarissen en ruim 15 medewerkers, waarvan 4 kandidaat-notarissen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Hiermee vormen wij een servicegericht notariskantoor. Betrokken, deskundig en toegankelijk, dát is waar Erkamp Boot Willemsen Notarissen voor staat. Onze notarissen bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Ook kan men bij ons terecht voor advies over juridische en fiscale aspecten van bedrijfsonroerendgoed en nieuwbouwprojecten en estate-planning. Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met mr. E.W. (Erik) Oosterbaan of mw. mr. B. (Barbara) Timmer - Bierman op telefoonnummer 072-5127488 of per email notaris@ebwnotarissen.nl Arbeidsvoorwaarden Het gaat in eerste instantie om een functie met een minimum arbeidsduur van vier dagen per week. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.

nieuws van netwerk notarissen

18 juni 2018nieuws

Kinderen financieel wegwijs maken #maandvandekinderen

Hoe gaan jouw kinderen om met de erfenis die ze straks van jou gaan krijgen? Bij ouders bestaat soms de vrees dat de kinderen de erfenis uitgeven aan niet duurzame...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Zorg voor je kind als je er zelf niet meer bent #maandvandekinderen

Wie zorgt voor jouw kinderen als je er niet meer bent? Het is niet een onderwerp waarbij je graag stilstaat. Toch is het belangrijk dat je iets hebt geregeld voor...

lees verder >
de heer mr. drs. J.H.M. Erkamp (Hans)Notaris
Ik ben sinds 1 januari 1997 notaris in Alkmaar, als opvolger van oud-notaris A.J. van den Bosch. Ik heb veel ervaring en kennis op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en het familierecht. Daarnaast kun je bij mij terecht met complexe vragen over juridische en fiscale aspecten van bedrijfsonroerendgoed en nieuwbouwprojecten. Lid van de Vereniging Notariële Registergoed Specialisten.
mevrouw mr. S. Slagt (Sara)Kandidaat-notaris
Ik ben sinds 2013 kandidaat-notaris en werkzaam in de algemene praktijk, met nadruk op de registergoed praktijk.
mevrouw mr. B.J. Timmer-Bierman (Barbara)Kandidaat-notaris
Ik ben sinds 2001 kandidaat-notaris en werkzaam in de algemene praktijk met de nadruk op familierecht.
mevrouw S. van Woensel-van Duin LL.B (Sjoukje)HBO-jurist/klerk
Ik ben werkzaam op gebied van de organisatie van onroerende zaak veilingen, tevens personeels- en kwaliteitsfunctionaris.
de heer J. Tonkes (Jan)Notarisklerk
Ik ben werkzaam in de onroerendgoed praktijk, gespecialiseerd in splitsingen in appartementen, overdrachten van woning- en nieuwbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed.
mevrouw A. Steenbergen-van Lier (Anoek)Notarisklerk
Ik ben werkzaam op het gebied van het onroerend goed en de algemene praktijk, gespecialiseerd in overdrachten en splitsingen van woningbouwprojecten (nieuw en bestaand) en bedrijfsmatig onroerend goed, alsmede vrijwillige- en executie-veilingen.
mevrouw P.C.A. de Jong (Paulien)Notarisklerk
Ik ben werkzaam op het gebied van het onroerend goed.
mevrouw M.E. Berkhout (Mirella)Notarieel medewerker
Ik ben werkzaam op het gebied van het onroerend goed (bestaande- en nieuwbouwprojecten).
mevrouw E. dos Reis (Esther)Notarieel medewerker
Ik ben werkzaam op het gebied van het onroerend goed (bestaande- en nieuwbouwprojecten).
mevrouw J.A.M. Entius-Schouten (Jorrine)Notarieel medewerker
Ik ben werkzaam op het gebied van het onroerend goed (nieuwbouwprojecten).
mevrouw W.A.C.M. Rietdijk-van Noort (Wendy)Notarieel medewerker
Ik ben werkzaam op het gebied van familierecht.
mevrouw J.C. Stolte-Wijn (Judith)Notarieel medewerker
Ik ben werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht.
mevrouw L. Yildiz (Leylà)Secretaresse
Ik doe de ondersteuning op het gebied van het onroerend goed (bestaande bouw/nieuwbouw/ royementen en hypotheken) .
mevrouw J.H.J. de Wilde (Jamie)Secretaresse
Ik doe de ondersteuning op het gebied van het onroerend goed (bestaande bouw en nieuwbouw) .
mevrouw V. van Westrop-Blom (Valerie)Receptioniste
mevrouw E. Pevendram (Ester)Receptioniste

Erkamp Boot Willemsen Notarissen

handelsregisternr: 67801358
btw nr: NL8571.78.611.B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Bezoekadres

Kennemerstraatweg 17-19
1814 GA Alkmaar

Postadres

Postbus 243
1800 AE Alkmaar

Erkamp Boot Willemsen Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.