Welkom bij Drost Juten notarissen. Dé Netwerknotaris in Den Haag. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Drost Juten notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Den Haag.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Drost Juten notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Chat met notaris
Wil je op een laagdrempelige manier met ons in contact komen? Klik dan hier om te chatten.

Verberg lees verder...
Drost Juten notarissen

nieuws van netwerk notarissen

17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >
4 april 2024nieuws

In de Margriet: Wat als iemand je hulpbehoevende moeder wil helpen, maar je dit niet vertrouwt?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen beantwoordt in het tijdschrift Margriet als een deskundige van het financieel panel vragen van lezers. In de Margriet van 3 april vraag iemand:...

lees verder >

mr. R.S. Oude Hengel (Remko)

notaris

mr. R.S. Oude Hengel (Remko)
mr. R.S. Oude Hengel (Remko)
Remko Oude Hengel studeerde notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie af in 2000. Vanaf dat moment is hij verbonden aan Drost Juten Notarissen. Eerst als kandidaat-notaris en vanaf 2010 als notaris. Remko is gespecialiseerd in ondernemingsrecht maar voelt zich net zo thuis bij het overdragen van een appartement of het adviseren over een testament. Hij staat de klanten van Drost Juten Notarissen bij op een toegankelijke, kundige en rustige manier en houdt daarbij oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Samen met Ellen en zijn drie kinderen woont Remko in Den Haag. Remko: 'Als notaris ben ik samen met mijn collega's betrokken bij verschillende belangrijke momenten in het leven van onze klanten. Dat maakt mijn werk zo leuk en bijzonder.'

mr. G.A.M. von Bannisseht (Germaine)

notaris

mr. G.A.M. von Bannisseht (Germaine)
mr. G.A.M. von Bannisseht (Germaine)
Germaine von Bannisseht is niet wat je zegt het doorsnee type notaris. Het imago van een stoffig persoon in een driedelig grijs pak hebben we gelukkig al lang achter ons gelaten. Maar uiteraard zijn er wel overeenkomsten, je gaat tenslotte nog steeds naar een notaris om de belangrijkste zaken in je leven vast te leggen. Zorgvuldigheid en een goede juridische kennis zijn eigenschappen die je van een notaris mag verwachten. Maar, vindt Germaine, een notaris moet ook makkelijk te benaderen zijn. En daarnaast moet een notaris je op je gemak stellen zodat je al je vragen kunt stellen. Germaine werkt sinds 1999 bij Drost Juten Notarissen en is sinds 2007 notaris.

mr. N.W. Fernand (Nancy)

kandidaat-notaris

mr. N.W. Fernand (Nancy)
mr. N.W. Fernand (Nancy)
Nancy heeft in 2004 haar studie notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is sinds maart 2020 werkzaam op de afdeling Familierecht bij Drost Juten notarissen en versterkt waar nodig de onroerend goed praktijk. Zij spreekt naast Nederlands ook Engels, Surinaams, Papiaments en kan ook een woordje Spaans. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen betreffende testamenten, verklaringen van erfrecht, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, verdelingen etc.

mr. D.R. Nagesser (Dhieraj)

kandidaat-notaris

mr. D.R. Nagesser (Dhieraj)
mr. D.R. Nagesser (Dhieraj)
Dhieraj is werkzaam als kandidaat-notaris op de afdeling Familierecht. Hij begeleidt, adviseert, ondersteunt u en is vastbesloten al zijn cliënten te helpen bij het bereiken van hun juridische doelstellingen op het gebied van het familierecht. Door zijn notariële expertise en toewijding te gebruiken helpt hij u bij al uw notariële behoeften op belangrijke momenten in uw leven. Door aandachtig naar uw verhaal te luisteren kan er aan u een op maat gemaakte akte geboden worden zodat u geen zorgen meer heeft voor morgen.

A.E.H. van der Vorst (Diana)

notarisklerk

A.E.H. van der Vorst (Diana)
A.E.H. van der Vorst (Diana)
Diana is sinds 2001 werkzaam in het notariaat en vanaf 2014 in dienst bij Drost Juten Notarissen. In 2007 heeft zij haar opleiding tot Notarisklerk succesvol afgerond. Daarvoor heeft zij management, economie en recht gestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies. Diana heeft jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed, maar is ook bekend met het familie- en erfrecht. Het afwisselende werk en het contact met cliënten spreekt haar erg aan. Diana is klantgericht en servicegericht. In haar vrije tijd houdt Diana van Pilates en yoga.

mr. M. Anneveld (Michiel)

notarieel jurist

 mr. M. Anneveld (Michiel)
mr. M. Anneveld (Michiel)

S.D. Knoester (Stéphanie)

notarieel medewerker

S.D. Knoester (Stéphanie)
S.D. Knoester (Stéphanie)
Stephanie werkt op de afdeling Onroerend Goed waar zij de notarisklerken ondersteund bij het voorbereiden, onderhouden en afwerken van dossiers. Bijvoorbeeld bij aflosverzoeken van hypotheken, aktes voor leveringen en hypotheekaktes. Zij is de spin in het web van de afdeling OG dus u kunt voor uw vragen ook bij haar terecht. Stephanie begon haar carrière in de financiële dienstverlening. Daarna werkte zij 14 jaar op de vastgoedafdeling van een woningcorporatie, gevolgd door een baan in de makelaardij na een succesvolle makelaarsopleiding. Sinds 1 december 2020 werkt ze bij Drost & Juten. Stephanie houdt van hardlopen en staat graag bij haar dochters langs de lijn bij korfbal.

S. Cijntje (Shurrendall)

notarieel medewerker

S. Cijntje (Shurrendall)
S. Cijntje (Shurrendall)
Cijntje werkt op het afdeling familierecht waar hij de kandidaat-notarissen met volle enthousiasme ondersteunt bij het voorbereiden, onderhouden en afwerken van dossiers.

A. Memik (Adea)

notarieel medewerker

A. Memik (Adea)
A. Memik (Adea)
Adea is sinds februari 2022 werkzaam op de afdeling Ondernemingsrecht. De vrijheid om zelfstandig te werken en de ruimte voor persoonlijke groei, maakt dat zij zich hier in haar element voelt. In haar vrije tijd, bezoekt ze met regelmaat een museum, struint ze kringloopwinkels af of is ze te vinden in het Filmhuis. Haar appartement deelt ze met haar twee katers en een groeiende collectie West-Germany keramiek.

J.A.S.R. Richardson (Jo-Annie)

notarieel medewerker

J.A.S.R. Richardson (Jo-Annie)
J.A.S.R. Richardson (Jo-Annie)

N.M. Marie (Melledy)

notarieel medewerker

N.M. Marie (Melledy)
N.M. Marie (Melledy)
Melledy is in 2017 begonnen bij Drost Juten Notarissen. Ondanks dat zij haar juridische carrière niet begonnen is in het Notariaat, is zij hier voor ons niet meer weg te denken. Melledy werkt onder andere als rechterhand van Germaine en begeleidt en ondersteunt daarbij menig onroerend goed dossier. Daarnaast runt en ondersteunt zij nog haar drie liefhebbende kinderen en gaat zij graag naar de kerk.

F.M. Mittertreiner (Fred)

notarieel medewerker

F.M. Mittertreiner (Fred)
F.M. Mittertreiner (Fred)
Fred is in 2023 begonnen bij Drost Juten Notarissen. Daarvoor jarenlang in verzekeringsbranche te hebben gewerkt. Zijn werkzaamheden: dossiers aanmaken, gepasseerde akten inschrijven, verzenden van akten en ondersteuning receptie. Hobby’s: Netflix, lezen en Feyenoord.

T.G. Frensch (Thea)

boekhouder

T.G. Frensch (Thea)
T.G. Frensch (Thea)
Thea is in 2012 begonnen met een opleiding tot boekhouder. Nadat zij in 2013 de opleiding afgerond heeft, is ze begonnen als boekhouder bij Drost Juten Notarissen. Naast de boekhouding is zij onder andere ook verantwoordelijk voor de royementen (doorhalen van hypotheekrechten) en het inschrijven van de gepasseerde akten. Buiten werktijd houdt Thea zich vooral bezig met lezen en het bakken van verschillende soorten taarten.

W. Akalei (Walid)

receptionist

W. Akalei (Walid)

Drost Juten notarissen

handelsregisternr: 27326124
btw nr: NL009563696B01

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:00 uur
Dinsdag09:30 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:00 uur
Donderdag09:30 - 17:00 uur
Vrijdag09:30 - 17:00 uur
Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn we niet bereikbaar. Besprekingen op afspraak ook mogelijk in de avonduren of aan huis.

Bezoekadres

Nassauplein 36
2585 ED 's-Gravenhage

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.