Welkom bij Drost Juten notarissen. Dé Netwerknotaris in Den Haag. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Drost Juten notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Den Haag.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Drost Juten notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Chat met notaris
Wil je op een laagdrempelige manier met ons in contact komen? Klik dan hier om te chatten.

Verberg lees verder...
Drost Juten notarissen

nieuws van netwerk notarissen

23 mei 2023nieuws

In het Financieele dagblad: niet-getrouwde ouders opgelet

Als jullie niet getrouwd zijn maar wel kinderen hebben dan is niet alles goed geregeld. Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen werkte mee aan een artikel in het Financieele...

lees verder >
24 april 2023nieuws

Gehoord in Nieuwsweekend: meer ruzie over erfenissen

Erfenissen worden steeds groter. Komt er daardoor ook meer ruzie over erfenissen? Zaterdag 22 april was Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen te gast in het NPO Radio 1...

lees verder >
17 april 2023nieuws

Gezien in Max Meldpunt: hoe financieel misbruik te voorkomen?

In het tv-programma Max Meldpunt van 14 april kwam het onderwerp financieel misbruik van ouderen aan de orde. In de uitzending besprak Lucienne van der Geld  van Netwerk Notarissen o.a....

lees verder >

mr. R.S. Oude Hengel (Remko)

notaris

mr. R.S. Oude Hengel (Remko)
mr. R.S. Oude Hengel (Remko)
Remko Oude Hengel studeerde notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie af in 2000. Vanaf dat moment is hij verbonden aan Drost Juten Notarissen. Eerst als kandidaat-notaris en vanaf 2010 als notaris. Remko is gespecialiseerd in ondernemingsrecht maar voelt zich net zo thuis bij het overdragen van een appartement of het adviseren over een testament. Hij staat de klanten van Drost Juten Notarissen bij op een toegankelijke, kundige en rustige manier en houdt daarbij oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Samen met Ellen en zijn drie kinderen woont Remko in Den Haag. Remko: 'Als notaris ben ik samen met mijn collega's betrokken bij verschillende belangrijke momenten in het leven van onze klanten. Dat maakt mijn werk zo leuk en bijzonder.'

mr. G.A.M. Olde Heuvelt - von Bannisseht (Germaine)

notaris

mr. G.A.M. Olde Heuvelt - von Bannisseht (Germaine)
mr. G.A.M. Olde Heuvelt - von Bannisseht (Germaine)
Germaine von Bannisseht is niet wat je zegt het doorsnee type notaris. Het imago van een stoffig persoon in een driedelig grijs pak hebben we gelukkig al lang achter ons gelaten. Maar uiteraard zijn er wel overeenkomsten, je gaat tenslotte nog steeds naar een notaris om de belangrijkste zaken in je leven vast te leggen. Zorgvuldigheid en een goede juridische kennis zijn eigenschappen die je van een notaris mag verwachten. Maar, vindt Germaine, een notaris moet ook makkelijk te benaderen zijn. En daarnaast moet een notaris je op je gemak stellen zodat je al je vragen kunt stellen. Germaine werkt sinds 1999 bij Drost Juten Notarissen en is sinds 2007 notaris. Samen met haar man Rob woont zij in Den Haag en zorgt ze als (stief)moeder voor haar fusiegezin van acht kinderen.

mr. M.E.A.M. Ricardo (Mary-Ellen)

kandidaat-notaris

mr. M.E.A.M. Ricardo (Mary-Ellen)
mr. M.E.A.M. Ricardo (Mary-Ellen)
Mary Ellen werkt sinds september 2021 bij Drost Juten notarissen waar ze versterking biedt aan de afdelingen familierecht en onroerend goed.

mr. M. Bosscher (Mireille)

kandidaat-notaris

mr. M. Bosscher (Mireille)
mr. M. Bosscher (Mireille)
Mireille studeerde notarieel recht aan de Rijskuniversiteit Groningen en rondde haar studie af in 1995. Bij verschillende notariskantoren heeft zij vervolgens allround ervaring opgedaan, maar haar voorkeur gaat sterk uit naar het familierecht, en dan met name de afwikkeling van nalatenschappen en estateplanning. In de afgelopen jaren heeft zij zich daarnaast gespecialiseerd in Frans notarieel en fiscaal recht, zodat u ook met vragen op dat vlak bij haar terecht kunt. Samen met haar partner en kinderen woont ze in Den Haag en in haar vrije tijd tennist en wandelt ze graag.

mr. N.W. Fernand (Nancy)

kandidaat-notaris

mr. N.W. Fernand (Nancy)
mr. N.W. Fernand (Nancy)
Nancy heeft in 2004 haar studie notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is sinds maart 2020 werkzaam op de afdeling Familierecht bij Drost Juten notarissen en versterkt waar nodig de onroerend goed praktijk. Zij spreekt naast Nederlands ook Engels, Surinaams, Papiaments en kan ook een woordje Spaans. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen betreffende testamenten, verklaringen van erfrecht, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, verdelingen etc.

R.E. Meijer (Ruud)

notarisklerk

R.E. Meijer (Ruud)
R.E. Meijer (Ruud)
Ruud is een ervaren Register Notarisklerk en in het Notariaat werkzaam sinds 1992. Na zijn Militaire Dienst bij de Koninklijke Luchtmacht is Ruud gaan werken bij The British School in The Netherlands als boekhoudkundig medewerker waar Engels de voertaal was. Engelstalige cliënten kunnen derhalve goed bij hem terecht. In 1992 is Ruud bij Drost Juten Notarissen gaan werken en na een aantal jaren heef hij de klerkenopleiding voltooid. Uiteindelijk is Ruud vele jaren werkzaam geweest op de Onroerend Goed afdeling. Sinds 2020 heeft Ruud een nieuwe uitdaging gevonden bij Drost Juten Notarissen op de afdeling Ondernemingsrecht waar hij thans met veel plezier werkzaam is. Het oprichten van een Vennootschap, Stichting of Vereniging, aandelenoverdrachten zijn onder meer zaken waarvoor u bij hem terecht kunt. Ook verricht Ruud binnen kantoor ondersteunende werkzaamheden binnen de diverse vakgebieden en financiën.

A.E.H. van der Vorst (Diana)

notarisklerk

A.E.H. van der Vorst (Diana)
A.E.H. van der Vorst (Diana)
Diana is sinds 2001 werkzaam in het notariaat en vanaf 2014 in dienst bij Drost Juten Notarissen. In 2007 heeft zij haar opleiding tot Notarisklerk succesvol afgerond. Daarvoor heeft zij management, economie en recht gestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies. Diana heeft jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed, maar is ook bekend met het familie- en erfrecht. Het afwisselende werk en het contact met cliënten spreekt haar erg aan. Diana is klantgericht en servicegericht. In haar vrije tijd houdt Diana van Pilates en yoga.

M. Anneveld (Michiel)

notarieel jurist

 M. Anneveld (Michiel)
M. Anneveld (Michiel)

S.D. Knoester (Stéphanie)

notarieel medewerker

S.D. Knoester (Stéphanie)
S.D. Knoester (Stéphanie)
Stephanie werkt op de afdeling Onroerend Goed waar zij de notarisklerken ondersteund bij het voorbereiden, onderhouden en afwerken van dossiers. Bijvoorbeeld bij aflosverzoeken van hypotheken, aktes voor leveringen en hypotheekaktes. Zij is de spin in het web van de afdeling OG dus u kunt voor uw vragen ook bij haar terecht. Stephanie begon haar carrière in de financiële dienstverlening. Daarna werkte zij 14 jaar op de vastgoedafdeling van een woningcorporatie, gevolgd door een baan in de makelaardij na een succesvolle makelaarsopleiding. Sinds 1 december 2020 werkt ze bij Drost & Juten. Stephanie houdt van hardlopen en staat graag bij haar dochters langs de lijn bij korfbal.

S. Cijntje (Shurrendal)

notarieel medewerker

S. Cijntje (Shurrendal)
S. Cijntje (Shurrendal)

A. Memik (Adea)

notarieel medewerker

A. Memik (Adea)

J.A.S.R. Richardson (Jo-Annie)

notarieel medewerker

J.A.S.R. Richardson (Jo-Annie)

N.M. Marie (Melledy)

notarieel medewerker

N.M. Marie (Melledy)
N.M. Marie (Melledy)
Melledy is in 2017 begonnen bij Drost Juten Notarissen. Ondanks dat zij haar juridische carrière niet begonnen is in het Notariaat, is zij hier voor ons niet meer weg te denken. Melledy werkt onder andere als rechterhand van Germaine en begeleidt en ondersteunt daarbij menig onroerend goed dossier. Daarnaast runt en ondersteunt zij nog haar drie liefhebbende kinderen en gaat zij graag naar de kerk.

D. Nagesser (Dhieraj)

notarieel medewerker

D. Nagesser (Dhieraj)

T.G. Frensch (Thea)

boekhouder

T.G. Frensch (Thea)
T.G. Frensch (Thea)
Thea is in 2012 begonnen met een opleiding tot boekhouder. Nadat zij in 2013 de opleiding afgerond heeft, is ze begonnen als boekhouder bij Drost Juten Notarissen. Naast de boekhouding is zij onder andere ook verantwoordelijk voor de royementen (doorhalen van hypotheekrechten) en het inschrijven van de gepasseerde akten. Buiten werktijd houdt Thea zich vooral bezig met lezen en het bakken van verschillende soorten taarten.

W. Akalei (Walid)

receptionist

W. Akalei (Walid)

Drost Juten notarissen

handelsregisternr: 27326124
btw nr: NL009563696B01

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:00 uur
Dinsdag09:30 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:00 uur
Donderdag09:30 - 17:00 uur
Vrijdag09:30 - 17:00 uur
Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn we niet bereikbaar. Besprekingen op afspraak ook mogelijk in de avonduren of aan huis.

Bezoekadres

Nassauplein 36
2585 ED 's-Gravenhage

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.