Maatregelen van De Wit Dijkstra Netwerknotarissen in verband met het Corona-virus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand. Koffie en thee worden niet aangeboden.  Wij werken voorlopig op afspraak. Ook werkt een groot deel van onze medewerkers thuis waardoor de doorlooptijden mogelijk langer zijn. 

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden,  bijvoorbeeld via Facetime of skype en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. U kunt dus afspraken blijven maken via telefoonnummer (0515) 41 78 85 of via e-mail info@dewit-dijkstra.nl


Wij danken u voor uw begrip.

----- 

Welkom bij De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Sneek. 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen zijn u graag van dienst om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u bij met gedegen advies en we wijzen u op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. 

Ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij De Wit & Dijkstra werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen u beter kunnen helpen. Ook hier in Sneek.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kunt u bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.


Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

12 november 2021

Vacature kandidaat notaris

Vacature Kandidaat notaris

Wegens uitbreiding van ons team zijn we bij De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris voor de algemene praktijk (met de mogelijkheid tot specialisatie). Kun je kwalitatief hoogstaand maatwerk leveren? Wil jij binnen een gezellig en gedreven team veelzijdige zaken oppakken met aandacht voor de cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Met een team van een notaris, kandidaat notarissen, notarisklerken en notarieel medewerkers zijn we onze cliënten graag van dienst om de belangrijkste momenten in hun leven juridisch juist vast te leggen. We staan onze cliënten bij met gedegen advies en we wijzen hen op juridische valkuilen die ze zelf niet zo snel ontdekken. We ondersteunen onze cliënten bij verschillende momenten in het leven: van het oprichten van een bedrijf tot het regelen van de huwelijkse voorwaarden en van het maken van een testament tot het regelen van een scheiding.

Wat ga je doen?

Als kandidaat notaris voor de algemene praktijk (registergoed, familierecht en ondernemingsrecht) ben je verantwoordelijk voor je eigen dossiers, waarbij je ondersteund wordt door enthousiaste collega’s. Het (juridisch) adviseren van onze cliënten staat centraal, wat veelal resulteert in het opstellen van (notariële) aktes of juridische documenten.

Een greep uit jouw werkzaamheden:
- Het zelfstandig voeren van besprekingen met cliënten en/of hun verwijzer(s)/adviseur(s)
- Het opstellen van (notariële) aktes
- Regie voeren over meerdere (complexe) dossiers

Wie ben jij?

Je hebt:
- Een afgeronde universitaire opleiding in notarieel recht en daarbij een afgeronde beroepsopleiding voor het notariaat
- Een aantal jaren ervaring als kandidaat notaris
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast is het beheersen van de Friese taal, in ieder geval het verstaan, een pre
- Je bent daarnaast klantgericht, flexibel en stressbestendig en je hebt oog voor detail. Kwaliteit en integriteit staat bij jou hoog in het vaandel en samen met je collega’s wil jij het beste voor onze cliënten.

Wat bieden we jou?

- Een afwisselende en zelfstandige baan in hartje Sneek
- Een marktconform salaris en goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
- Ruimte voor ontwikkeling
- Een informele en laagdrempelige werksfeer bij een gerenommeerd notariskantoor

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en deel jouw CV en sollicitatiebrief met ons via sannerikst.reijenga@bentacera.nl. 

Bij vragen kun je contact opnemen met onze extern HR-adviseur Sanne Rikst Reijenga via 06-21393906.

3 februari 2020

Drukbezochte lezing op 12 februari 2020

Op woensdag 12 februari 2020 gaf Gerard Vellinga een lezing in de bibliotheek te Sneek over erfrecht en testamenten. Het was een drukbezochte bijeenkomst waarin stil gestaan werd bij vragen als 

'Waarom is het goed een testament te maken? Betaal ik niet teveel erfbelasting?  Wat gebeurt er met mijn vermogen als ik in een verzorgingshuis wordt opgenomen?' 

Allemaal vragen die de notaris dagelijks krijgt en die soms lastig zijn. Gerard Vellinga heeft in heldere taal de deelnemers hierin wegwijs gemaakt. 

20 september 2019

Wat is jouw testamentmoment?

Wat is jouw testamentmoment? De nieuwe liefde van je leven ontmoet? Je eerste kleinkind geboren? Of een schoonzoon die toch niet zo ideaal blijkt te zijn? Op zo'n moment denk je niet meteen aan een testament. Terwijl het dan juist belangrijk is om zaken goed te regelen! Ga naar www.testamentmoment.nl en check waar jij op moet letten.

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
mr. G. Vellinga (Gerard)notaris

mr. A.L. Op de Hoek-Andela (Antsje) kandidaat-notaris

mr. L. Paauw-van der Hoogt (Linda) kandidaat-notaris

mr. M.S. Fokker (Monique)kandidaat-notaris

R.J.J. van der Meer-de Wolff (Rita) notarisklerk

G.M. Boorsma-Lageweg (Grietje)notarisklerk

W.L. Fuijkschot (Wanda)notarieel medewerker

I. van Loon-Draijer (Ilse)notarieel medewerker

M. Broersma (Moniek)notarieel medewerker

A.E. Brouwer-Scheele (Anje)notarieel medewerker

A. Hoekema (Anja)notarieel medewerker

H. Groninger-Wiersma (Hetty)notarieel medewerker

E.R. van der Meulen (Elke)notarieel medewerker

S.E. Stoelwinder (Sabrina)notarieel medewerker

De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 61019186
btw nr: NL808613212B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Voor mindervaliden en rolstoelgebruikers zijn wij prima toegankelijk. Wanneer u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart kunt u bij ons kosteloos voor de deur parkeren. Voor minder validen hebben we ook een rolstoelplaat op kantoor, om op eenvoudige manier het kantoor te kunnen betreden. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u dat bij het maken van een afspraak kenbaar maken. Rijdt u in een scootmobiel of bent u niet in staat om op ons kantoor te komen, dan is het uiteraard ook mogelijk dat de afspraak bij u thuis plaatsvindt.

Bezoekadres

Westersingel 30a
8601 GR Sneek

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.