Maatregelen van De Wit Dijkstra Netwerknotarissen in verband met het Corona-virus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand. Koffie en thee worden niet aangeboden.  Wij werken voorlopig op afspraak. Ook werkt een groot deel van onze medewerkers thuis waardoor de doorlooptijden mogelijk langer zijn. 

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden,  bijvoorbeeld via Facetime of skype en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. U kunt dus afspraken blijven maken via telefoonnummer (0515) 41 78 85 of via e-mail info@dewit-dijkstra.nl


Wij danken u voor uw begrip.

----- 

Welkom bij De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Sneek. 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen zijn u graag van dienst om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u bij met gedegen advies en we wijzen u op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. 

Ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij De Wit & Dijkstra werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen u beter kunnen helpen. Ook hier in Sneek.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kunt u bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.


Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

9 maart 2021

Vacature Notarieel Medewerk(st)er

Ben jij de enthousiaste notarieel medewerk(st)er die het gezellige en gedreven team van De Wit & Dijkstra komt versterken? Lijkt het je leuk om in het notariaat te werken? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Solliciteren kan via de onderstaande gegevens, wacht niet te lang!

Bedrijfsomschrijving

Met een team van een notaris, kandidaat notarissen, notarisklerken en notarieel medewerkers zijn we onze cliënten graag van dienst om de belangrijkste momenten in hun leven goed juridisch vast te leggen. We staan onze cliënten bij met gedegen advies en we wijzen hen op juridische valkuilen die ze zelf niet zo snel ontdekken. We ondersteunen onze cliënten bij verschillende momenten in het leven: van het oprichten van een bedrijf tot het regelen van de huwelijkse voorwaarden en van het maken van een testament tot het regelen van een scheiding.

Wat ga je doen?

Als notarieel medewerker bij De Wit & Dijkstra is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden aan notarisklerken en (kandidaat-)notarissen. Je bent betrokken bij de administratieve verwerking van de opstart en afhandeling van dossiers en het contact met externe partijen. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de secretariële en facilitaire ondersteuning bij De Wit & Dijkstra.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

- het aanmaken van dossiers en het verzamelen van de hiervoor relevante stukken

- het passeerklaar maken van dossiers en aktes

- het verwerken van legalisaties en apostilles

- het ontvangen van cliënten op kantoor, het voeren van telefoongesprekken, het coördineren van inkomende en uitgaande post en agendabeheer

Wie ben jij?

Je hebt:

- hbo werk- en denkniveau

- minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie

- affiniteit met het notariaat

- een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast is het beheersen van de Friese taal, in ieder geval het verstaan, een pre

Je bent daarnaast klantgericht, flexibel en stressbestendig en je hebt oog voor detail. Kwaliteit en integriteit staat bij jou hoog in het vaandel en samen met je collega’s wil jij het beste voor onze cliënten. Daarnaast ben je 4 à 5 dagen per week beschikbaar. Werkdagen kunnen in overleg worden bepaald.

Wat bieden we jou?

- Een afwisselende en zelfstandige baan in hartje Sneek

- Een markconform salaris

- 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8,33% vakantietoeslag

- Een informele en laagdrempelige werksfeer bij een gerenommeerd notariskantoor

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en deel jouw CV en motivatiebrief met ons. Bij vragen kun je contact opnemen met onze extern HR-adviseur Sanne Rikst Reijenga via 06-21393906.


3 februari 2020

Drukbezochte lezing op 12 februari 2020

Op woensdag 12 februari 2020 gaf Gerard Vellinga een lezing in de bibliotheek te Sneek over erfrecht en testamenten. Het was een drukbezochte bijeenkomst waarin stil gestaan werd bij vragen als 

'Waarom is het goed een testament te maken? Betaal ik niet teveel erfbelasting?  Wat gebeurt er met mijn vermogen als ik in een verzorgingshuis wordt opgenomen?' 

Allemaal vragen die de notaris dagelijks krijgt en die soms lastig zijn. Gerard Vellinga heeft in heldere taal de deelnemers hierin wegwijs gemaakt. 

20 september 2019

Wat is jouw testamentmoment?

Wat is jouw testamentmoment? De nieuwe liefde van je leven ontmoet? Je eerste kleinkind geboren? Of een schoonzoon die toch niet zo ideaal blijkt te zijn? Op zo'n moment denk je niet meteen aan een testament. Terwijl het dan juist belangrijk is om zaken goed te regelen! Ga naar www.testamentmoment.nl en check waar jij op moet letten.

nieuws van netwerk notarissen

19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
27 januari 2021nieuws

Geen breed draagvlak (meer) voor legitieme portie

Netwerk Notarissen deed samen met het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit in Nijmegen onderzoek naar het draagvlak voor de legitieme portie. Zowel onder het Nederlandse publiek als...

lees verder >
4 februari 2021nieuws

Vaccinatieclausule© om papieren tijger te bestrijden

Bij het vaccineren komt een hele papierwinkel kijken, blijkt nu we een paar weken bezig zijn met het vaccineren van oudere kwetsbare Nederlanders tegen het coronavirus. Ouderen die in het...

lees verder >
mr. G. Vellinga (Gerard)notaris

mr. A.L. Op de Hoek-Andela (Antsje) kandidaat-notaris

mr. L. Paauw-van der Hoogt (Linda) kandidaat-notaris

mr. M.S. Fokker (Monique)kandidaat-notaris

R.J.J. van der Meer-de Wolff (Rita) notarisklerk

G.M. Boorsma-Lageweg (Grietje)notarisklerk

W.L. Fuijkschot (Wanda)notarieel medewerker

I. van Loon-Draijer (Ilse)notarieel medewerker

M. Broersma (Moniek)notarieel medewerker

A. Hoekema (Anja)notarieel medewerker

H. Groninger-Wiersma (Hetty)notarieel medewerker

E. van Dijk - van der Meulen (Elke)notarieel medewerker

A.E. Brouwer-Scheele (Anje)notarieel medewerker

M. Grouwstra (Meike)Stagiaire familierecht

De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 61019186
btw nr: NL808613212B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons kantoor is gesloten op: Koningsdag (dinsdag 27 april); Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei); Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei 2021). Voor mindervaliden en rolstoelgebruikers zijn wij prima toegankelijk. Wanneer u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart kunt u bij ons kosteloos voor de deur parkeren. Voor minder validen hebben we ook een rolstoelplaat op kantoor, om op eenvoudige manier het kantoor te kunnen betreden. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u dat bij het maken van een afspraak kenbaar maken. Rijdt u in een scootmobiel of bent u niet in staat om op ons kantoor te komen, dan is het uiteraard ook mogelijk dat de afspraak bij u thuis plaatsvindt.

Bezoekadres

Westersingel 30a
8601 GR Sneek

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.