Welkom bij Buren. Dé Netwerknotaris in Den Haag. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Buren werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Buren durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

7 maart 2018

Vacature voor een kandidaat-notaris vastgoed in Den Haag

Buren N.V. is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken. 

Bij Buren houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Kandidaat-notaris met 0 - 3 jaar werkervaring die de vastgoedpraktijk in de vestiging Den Haag komt versterken. Met 14 advocaten, (kandidaat-)notarissen, belastingadviseurs en paralegals is de vastgoedpraktijk van Buren één van de grotere in Nederland. In een brede en gevarieerde praktijk adviseren wij ontwikkelaars, beleggers, aannemers, financiers en eindgebruikers over de ontwikkeling, bouw, koop, huur, veiling en financiering van vast-goed. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het multi-disciplinaire karakter van onze dienstverlening en de kwaliteit van ons werk.

We zoeken een Kandidaat-notaris met een goed analytisch vermogen die pragmatisch, empathisch en doelgericht handelt. Je past bij ons als je stevig in je schoenen staat, een gezonde dosis humor bezit en een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebt. Verder verwachten we van kandidaten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

Wij geven je de kans om de vastgoedpraktijk verder uit te bouwen, goede ontwikkelingsmogelijkheden, uitstekende beloningsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en een informele sfeer.  

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten aan: 

Buren N.V.

T.a.v. mevrouw I. Maassen, vacature@burenlegal.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


nieuws van netwerk notarissen

18 juni 2018nieuws

Kinderen financieel wegwijs maken #maandvandekinderen

Hoe gaan jouw kinderen om met de erfenis die ze straks van jou gaan krijgen? Bij ouders bestaat soms de vrees dat de kinderen de erfenis uitgeven aan niet duurzame...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Zorg voor je kind als je er zelf niet meer bent #maandvandekinderen

Wie zorgt voor jouw kinderen als je er niet meer bent? Het is niet een onderwerp waarbij je graag stilstaat. Toch is het belangrijk dat je iets hebt geregeld voor...

lees verder >
mr. S. van der Waal (Steven)notaris

mr. P.Th.F. Deloo (Paul)notaris

mr. G.J.B. Schrickx (Gerbrand) notaris

mr. A.A.E.L. van Sluijs (Annelies)kandidaat-notaris

mr. A.M.C.P. Oomen (Anne-Marie)kandidaat-notaris

mr. L.A. Handjes (Leon) kandidaat-notaris

mr. C.H.H. Baken (Carolijn) kandidaat-notaris

mr. K.P. Prick (Kirsten) kandidaat-notaris

mr. I. de Haan (Ingrid)kandidaat-notaris

mr. T.R. van Herk (Tibert)kandidaat-notaris

mr. C.C.D. Ooijevaar (Casper) kandidaat-notaris

mr. P.H. Toet (Pauline)kandidaat-notaris

mr. C.W.C. Jansen (Chantal)kandidaat-notaris

mr. L.A. Handjes (Leon)kandidaat-notaris

mr. A.M. Snel (Anne-Marie)kandidaat-notaris

mr. T.V. Drijfhamer (Tim)kandidaat-notaris

mr. H.J. Steinvoort (Henk)of counsel

Buren

handelsregisternr: 27259366
btw nr: NL812350285B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Johan de Wittlaan 15
2517 JR 's-Gravenhage