Welkom bij Amson & Kolhoff Notarissen. Dé Netwerknotaris in Amstelveen. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Amstelveen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Amson & Kolhoff Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

7 november 2018

Vacature voor ervaren vastgoedspecialist

Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen hebben de wind in de zeilen en bieden een mooie kans aan een ervaren vastgoedspecialist om deel uit te gaan maken van hun vastgoedsectie. Heb je bewezen expertise op het gebied van veilingen, splitsingen, gronduitgiften en bouwprojecten en zijn de hierbij behorende werkzaamheden je op het lijf geschreven, dan zou jij wel eens onze man of vrouw kunnen zijn. De vastgoedsectie bestaat naast één van de notarissen uit een zevental medewerkers waaronder drie kandidaat-notarissen, waardoor mede voor vakinhoudelijk overleg meer dan voldoende ruimte bestaat. Het kantoor maakt deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Ben je:

- paralegal (HBO) of vastgoedjurist/kandidaat-notaris (WO);

- ervaren en ambitieus; - communicatief sterk (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels);

- praktisch en klantgericht ingesteld;

- flexibel en collegiaal;

- minimaal 30 uur per week beschikbaar, én!

zoek je kwaliteit, teamwork en plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact. Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Elise Miersemann. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson 020-5430543.

8 maart 2017

Vacature voor een Receptionist(e)/Administratief Medewerk(st)er

Ben jij de receptionist(e)/administratief medewerk(st)er die ons dynamische team komt versterken voor 5 dagen per week? Wij zijn een modern notariskantoor in Amstelveen en hebben een leuke afwisselende functie voor jou als administratieve duizendpoot. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële, ondersteunende en administratieve werkzaamheden. Een groot deel van het werk zal bestaan uit het onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met cliënten en relaties, het ontvangen van cliënten en het verrichten van diverse en belangrijke administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het notariaat.  

Jij bent/beschikt over:

Minimaal MBO werk- en denkniveau

Relevante werkervaring (in het notariaat is een pré)

Fulltime beschikbaar

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Communicatief en sociaal vaardig

Flexibele, klantgerichte en hands-on instelling

Een receptioniste wordt wel het visitekaartje van de organisatie genoemd. Daarom heb je ook een representatief voorkomen en een service gerichte instelling. Daarnaast heb je een sterk besef van gastvrijheid en streef je een hoog kwaliteitsniveau na.

Wij kunnen je een afwisselende baan met goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden aanbieden bij een professioneel en kwalitatief hoogwaardig notariskantoor. Onze cultuur kenmerkt zich door kennis, kwaliteit, inzet en een open en informele omgang waarmee de onderlinge samenwerking goed tot z’n recht komt. Nieuwsgierig geworden of wil je direct reageren?  

Stuur je mail of sollicitatie dan naar info@amsonkolhoff.nl of naar:

Amson & Kolhoff Notarissen
Mr. M. E. Amson
Amsterdamseweg 421
1181 BP Amstelveen
020-5430543


nieuws van netwerk notarissen

18 oktober 2018nieuws

Monumentenaftrek wordt subsidieregeling

Vanaf 1 januari 2019 zijn uitgaven voor rijksmonumenten niet meer aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De aftrekregeling wordt vervangen door een subsidieregeling. Dit betekent dat een eigenaar van een rijksmonument een...

lees verder >
19 september 2018nieuws

Prinsjesdag

De derde dinsdag in september is traditiegetrouw ‘Prinsjesdag’. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 zijn gepresenteerd. Netwerk Notarissen heeft de kabinetsplannen doorgenomen op wat de...

lees verder >
20 augustus 2018nieuws

Leestip: de 9 grootste missers bij erfenissen

In het nazomernummer van het tijdschrift RADAR+ lees je meer over missers bij erfenissen. In het artikel geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen tips om onverwachte problemen bij...

lees verder >
mr. M.E. Amson (Max)notaris
mr. A.J. Kolhoff (Aart) notaris
mr. C. Binnenkade (Kees) kandidaat-notaris
mr. M.J. Donkervoet (Marion) kandidaat-notaris
mr. S.W. van Wechem (Saskia)kandidaat-notaris
mr. M. Vandersmissen (Marlies)kandidaat-notaris
mr. G. Sahraei (Ghazal) kandidaat-notaris
C.E. Möller - Voogd (Carien)boekhouder
C.F. Möller (Carel)notarieel medewerker
E.M. Nijenbrink (Ellen) notarieel medewerker
E.A.M. Romijn (Liesbeth)notarieel medewerker
A.C. Dinkgreve - Koerts (Janny) notarieel medewerker
M.G.M. van der Meer - Raadschelders (Mirjam) secretaresse
E.C.C. (Elise) Miersemannsecretaresse
F.W. d 'Ailly (Francisca)secretaresse
M. (Michelle) Loohuissecretaresse
M.M. Smoorenburg (Marianne)secretaresse
E.J. Versteegh (Eline) secretaresse
C. van Neck (Cora)receptioniste
M.M.M. (Maaik) Schoth)receptioniste
B.R. (Bente) Topstudent stagiaire

Amson & Kolhoff Notarissen

handelsregisternr: 35029079
btw nr: NL806642002B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Bezoekadres

Amsterdamseweg 421
1181 BP Amstelveen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.