Welkom bij Buren. Dé Netwerknotaris in Den Haag. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Buren werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Buren durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

7 maart 2018

Vacature voor een kandidaat-notaris vastgoed in Den Haag

Buren N.V. is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken. 

Bij Buren houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Kandidaat-notaris met 0 - 3 jaar werkervaring die de vastgoedpraktijk in de vestiging Den Haag komt versterken. Met 14 advocaten, (kandidaat-)notarissen, belastingadviseurs en paralegals is de vastgoedpraktijk van Buren één van de grotere in Nederland. In een brede en gevarieerde praktijk adviseren wij ontwikkelaars, beleggers, aannemers, financiers en eindgebruikers over de ontwikkeling, bouw, koop, huur, veiling en financiering van vast-goed. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het multi-disciplinaire karakter van onze dienstverlening en de kwaliteit van ons werk.

We zoeken een Kandidaat-notaris met een goed analytisch vermogen die pragmatisch, empathisch en doelgericht handelt. Je past bij ons als je stevig in je schoenen staat, een gezonde dosis humor bezit en een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebt. Verder verwachten we van kandidaten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

Wij geven je de kans om de vastgoedpraktijk verder uit te bouwen, goede ontwikkelingsmogelijkheden, uitstekende beloningsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en een informele sfeer.  

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten aan: 

Buren N.V.

T.a.v. mevrouw I. Maassen, vacature@burenlegal.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


nieuws van netwerk notarissen

26 april 2018nieuws

Uit elkaar gaan met een koopwoning; wat moet je regelen? #woonmaand

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Dan moeten jullie wat gaan regelen voor de woning waarvan jullie allebei eigenaar zijn. Er zijn kort gezegd twee opties; één van jullie...

lees verder >
26 april 2018nieuws

Een woning erven #woonmaand

Vaak is een woning het meest waardevolle uit een erfenis. Je hoeft geen overdrachtsbelasting te betalen als je een huis erft, maar wel erfbelasting. In de wet staat dat de...

lees verder >
20 april 2018nieuws

Weinig animo voor trouwen volgens oude huwelijksregels

Minister Dekker wil dat aanstaande bruidsparen via de ambtenaar van de burgerlijke stand kunnen kiezen voor de oude algehele gemeenschap van goederen. Met de invoering van de nieuwe huwelijksregels op...

lees verder >
mr. S. van der Waal (Steven)notaris

mr. P.Th.F. Deloo (Paul)notaris

mr. G.J.B. Schrickx (Gerbrand) notaris

mr. A.A.E.L. van Sluijs (Annelies)kandidaat-notaris

mr. A.M.C.P. Oomen (Anne-Marie)kandidaat-notaris

mr. L.A. Handjes (Leon) kandidaat-notaris

mr. C.H.H. Baken (Carolijn) kandidaat-notaris

mr. K.P. Prick (Kirsten) kandidaat-notaris

mr. I. de Haan (Ingrid)kandidaat-notaris

mr. T.R. van Herk (Tibert)kandidaat-notaris

mr. C.C.D. Ooijevaar (Casper) kandidaat-notaris

mr. P.H. Toet (Pauline)kandidaat-notaris

mr. C.W.C. Jansen (Chantal)kandidaat-notaris

mr. L.A. Handjes (Leon)kandidaat-notaris

mr. A.M. Snel (Anne-Marie)kandidaat-notaris

mr. H.J. Steinvoort (Henk)of counsel

mr. M. Vermeeren (Martijn)advocaat

E. van Rumt (Els) notarieel medewerker

Q. Duijf (Quirijne) notarieel medewerker

K. Lalmahomed (Kamal)notarieel medewerker

B.J. Bruijnesteijn (Bianca)notarieel medewerker

F. Zuliani (Fabiano) systeembeheerder

E.C.L.J.M. van Leeuwen (Erik) boekhouder

L.D.N. Dijkman (Lianne) secretaresse

M. Verhulst (Marion) secretaresse

T.Y.M. van Schie-de Jong (Yvonne)secretaresse

M. Cherif (Maya) secretaresse

A.S. Doelkarim (Astrid)secretaresse

R. Doelkarim-Krijonadi (Rachel)secretaresse

M. Slootweg (Marian)secretaresse

M.M. Lekahena-Glerum (Myléne)secretaresse

B.Y. de Bruin (Brenda) secretaresse

E.A.G. Dijkstra (Elsa) secretaresse

A. Krijgsman (Arina) receptioniste

Buren

handelsregisternr: 27259366
btw nr: NL812350285B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Johan de Wittlaan 15
2517 JR 's-Gravenhage