Welkom bij Notariskantoor van Dorst-Dijkers.

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers is dé Netwerknotaris in Maasdam. 

Wij bieden u deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estate planning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. 

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen. De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Lees verder...

Zie ons beleid ten aanzien van het Corona virus onder Nieuws.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

17 maart 2020

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’.

Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten onder meer de volgende maatregelen te nemen:

1. Wij verzoeken cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Ook als u in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) met Corona verzoeken wij u niet naar ons kantoor te komen en telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

2. Als u niet naar ons kantoor kunt (of wilt) komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.

3. In de meeste gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. Voor deze volmachten (met uitzondering van notariële volmachten) worden in verband met Corona geen extra kosten in rekening gebracht.

4. Komt u om een akte of volmacht te ondertekenen, neem dan uw eigen pen mee.

5. Wenst u niet ons kantoor binnen te gaan dan hebben wij op ons terras een voorziening getroffen zodat u wel de noodzakelijke ondertekening kunt doen.

6. Voor uw en onze veiligheid schudden wij uit voorzorg geen handen en houden wij een veilige afstand.

7. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

8. Wij gaan terughoudend om met bezoek dat niet op afspraak is. Maak vooraf een afspraak om langs te komen.

9. Indien u stukken wilt afgeven bij ons, gebruik dan daarvoor onze brievenbus en bel ons eventueel daarna ter bevestiging.

10. Wij nemen tijdelijk geen contante betalingen aan. U kunt bij ons pinnen.

11. Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot nader order hanteren. Wij vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen.

nieuws van netwerk notarissen

29 juni 2020nieuws

Door donorwet en coronacrisis zijn Nederlanders meer bezig met laatste levensfase

Vanaf 1 juli a.s. hebben we in Nederland een nieuwe donorwet. Heeft dit Nederlanders aan het denken gezet? Ja, blijkt uit een peiling van Netwerk Notarissen onder meer dan 1.300...

lees verder >
17 juni 2020nieuws

Afschaffen overdrachtsbelasting voor starters op de woningmarkt?

In opdracht van het ministerie van Financiën is onderzoek gedaan naar de effecten die afschaffing van de overdrachtsbelasting voor starters op de woningmarkt zou kunnen hebben. Hieruit is gebleken dat...

lees verder >
29 mei 2020nieuws

Een nieuw systeem voor de belastingen?

De staatssecretaris van Financiën, Hans Vijlbrief, heeft een onderzoek gepresenteerd naar een nieuw en eenvoudiger belastingsysteem. Ook is in het nieuw voorgestelde systeem de belastingdruk beter verspreid.
In het onderzoek...

lees verder >
mr. E.M. (Eva) van Dorst-DijkersNotaris
Ik ben met veel plezier netwerknotaris bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van je bedrijf. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of bedrijfspand.
mr. F. (Farzia) Soeltan Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de particuliere onroerend goedpraktijk.
A.T. (Andrea) Marks-van der VenNotarisklerk
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familiepraktijk. U kunt bij mij terecht met vragen over leveringen en hypotheken, uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen.
S. (Sascha) Stehouwer-RappangeNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse in de onroerendgoed-praktijk. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
A. (Anou) WesterwoudtNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse in de familierecht-praktijk. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
J.P. (Janella) KasteleijnNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse in de ondernemingsrecht-praktijk. Daarnaast sta ik u graag als telefoniste/receptioniste te woord.
Z. F. (Zoë) PoortvlietNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse voor diverse rechtspraktijken. Daarnaast sta ik u graag als telefoniste/receptioniste te woord.
H. (Henk) NiemansverdrietKantoormanager
Met veel plezier ondersteun ik het kantoor bij de algemene bedrijfsvoering.

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers

handelsregisternr: 24473985
btw nr: NL001640077B64

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 31
3299 AP Maasdam

Postadres

Postbus 5419
3299 ZG Maasdam

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.