Van Dijk Van Dorst Schilperoortheeft meerdere kantoren

Welkom bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen heeft vestigingen in Oud-Beijerland en Maasdam en is een samenvoeging van Schilperoort Netwerk Notarissen en Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. 

Wij bieden u deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estate planning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. 

Om u ook 's avonds van dienst te kunnen zijn is ons kantoor in Maasdam op de woensdagavond tot 21.00 uur geopend en ons kantoor in Oud-Beijerland op de donderdagavond tot 21.00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een bespreking of het passeren van een akte. 

Lees verder...

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard), Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) en Eva van Dorst-Dijkers (afkomstig uit Maasdam) hebben naast hun eigen akten ook nog akten van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp), in hun archief. 

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen. De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

4 februari 2019nieuws

Erkenning dood geboren kinderen

Het is voortaan mogelijk om een dood geboren kindje te laten registreren bij de gemeente. Dit betekent dat bij de gegevens van de ouders in het personenregister het kindje wordt...

lees verder >
29 januari 2019nieuws

Nieuwe Europese regels voor ‘internationale huwelijken’

Sinds 29 januari 2019 geldt in Nederland en in de meeste andere EU-landen de Europese Verordening Huwelijksvermogensrecht. Ga je binnenkort trouwen? Dan is de nieuwe verordening automatisch van toepassing op...

lees verder >
24 december 2018nieuws

Ook dit valt onder de vrijstelling van de eigenwoningschenking – beleid Belastingdienst

Afgelopen vrijdag is er een document gepubliceerd over hoe de Belastingdienst volgens de staatssecretaris van Financiën de vrijstelling voor de eigenwoningschenking moet toepassen. Het gaat om gevallen die niet letterlijk...

lees verder >
mr. E.M. (Eva) van Dorst-DijkersNotaris
emd@notarishw.nl
078-676 9530
Ik ben Eva van Dorst-Dijkers, met veel plezier netwerknotaris bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen in Maasdam. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van uw bedrijf. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uwwoning of bedrijfspand. Ik ben bereikbaar via het contactformulier op de website of via het algemene telefoonnummer van kantoor.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Marc van Dijk, sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 als notaris verbonden aan Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en tevens mr. H. Borgers (destijds notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Gert Schilperoort, sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. L.L. (Leonie) van de Ruit-Dröge Kandidaat-notaris / Waarnemend-notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Leonie van de Ruit, sinds 2008 werkzaam op dit kantoor en waarnemend-notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. L. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris / Waarnemend-notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Liesbeth Vermeulen-Vette, werkzaam op dit kantoor en ben waarnemend notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
A.T. (Andrea) Marks-van der VenNotarisklerk
ama@notarishw.nl
078-676 9534
Ik ben Andrea Marks, sinds 2013 met plezier werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen in Maasdam. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht met vragen over uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben Coby Visser, sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenNotarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
Ik ben Petra Goedhart, sinds 1991 werkzaam op dit kantoor. U kunt bij mij terecht voor de overdracht van particulier onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisNotarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Ik ben Rosalinde van Mullem, werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
G.L. (Giguette) Frankennotarieel medewerker
glf@notarishw.nl
0186-636 222
M. (Marian) BleekerBoekhouder
mbl@notarishw.nl
0186-636 229
Ik ben Marian Bleeker, sinds 1 juli 1999 werkzaam op dit kantoor. Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over (uit)betalingen.
C.M. (Keetie) van der GiesenNotarieel secretaresse
kvg@notarishw.nl
0186-636 218
Ik ben Keetie van der Giesen, sinds 2012 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel secretaresse
skr@notarishw.nl
0186-636 212
Ik ben Sarah Kroesbeek, sinds 2017 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht en levenstestamenten.
P.M.S. (Petra) van Ooijen-van VlietNotarieel secretaresse
pvo@notarishw.nl
078-6769 530
Ik ben Petra van Ooijen en ben in 2016 het team van Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen komen versterken. Mijn specialisatie is particulier onroerend goed. Ik weet alles over het overdragen van een woning en het vestigen of doorhalen van een hypotheek.
D.W.A. (Daphne) van der WelleNotarieel secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 219
Ik ben Daphne van der Welle en werk sinds 2018 bij dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de afdeling familierecht en de ondernemingsrecht afdeling.
M. (Marieke) Vroegindeweij Notarieel secretaresse
mvr@notarishw.nl
0186-636 227
Ik ben Marieke Vroegindeweij, sinds 2018 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de afdeling ondernemingsrecht.
H.M. (Gonnie) Verheijke-BezemerReceptioniste
gvb@notarishw.nl
078 676 9530
Ik ben Gonnie Verheijke, sinds dit jaar werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Marijke Van Kleef, sinds 1996 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Yvonne De Vos, sinds 1989 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 12:30 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdaggesloten
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 12:30 uur
Op maandagmiddag, woensdag, donderdagavond en vrijdagmiddag kunt u terecht bij onze vestiging in Oud-Beijerland.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 31
3299 AP Maasdam

Postadres

Postbus 5419
3299 ZG Maasdam

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.