Welkom bij Notariskantoor van Dorst-Dijkers.

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers is dé Netwerknotaris in Maasdam. 

Wij bieden u deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estate planning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. 

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen. De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Lees verder...

Zie ons beleid ten aanzien van het Corona virus onder Nieuws.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

17 maart 2020

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’.

Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten onder meer de volgende maatregelen te nemen:

1. Wij verzoeken cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Ook als u in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) met Corona verzoeken wij u niet naar ons kantoor te komen en telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

2. Als u niet naar ons kantoor kunt (of wilt) komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden.

3. Komt u om een akte of volmacht te ondertekenen, neem dan uw eigen pen mee.

4. Wenst u niet ons kantoor binnen te gaan dan hebben wij op ons terras een voorziening getroffen zodat u wel de noodzakelijke ondertekening kunt doen.

5. Voor uw en onze veiligheid schudden wij uit voorzorg geen handen en houden wij een veilige afstand. Beperk het toiletbezoek zoveel als mogelijk.

6. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

7. Wij gaan terughoudend om met bezoek dat niet op afspraak is. Maak vooraf een afspraak om langs te komen.

8. Indien u stukken wilt afgeven bij ons, gebruik dan daarvoor onze brievenbus en bel ons eventueel daarna ter bevestiging.

9. Wij nemen tijdelijk geen contante betalingen aan. U kunt bij ons pinnen.

10. Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot nader order hanteren. Wij vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen.

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
mr. E.M. (Eva) van Dorst-DijkersNotaris
Ik ben met veel plezier netwerknotaris bij Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van je bedrijf. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of bedrijfspand.
mr. F. (Farzia) Soeltan Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de particuliere onroerend goedpraktijk.
A.T. (Andrea) Marks-van der VenNotarisklerk
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familiepraktijk. U kunt bij mij terecht met vragen over leveringen en hypotheken, uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen.
J. A. (Joyce) KooijNotarieel medewerker
Ik werk als notarieel medewerker met name in de ondernemingsrecht-praktijk.
P.M.S. (Petra) van Ooijen- van VlietNotarieel medewerker
Ik werk als notarieel secretaresse in de onroerend-goed praktijk.
M. (Manja) StrooberNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse in de personen- en familierecht-praktijk.
J.P. (Janella) KasteleijnNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse in de ondernemingsrecht-praktijk.
Z. F. (Zoë) PoortvlietNotarieel secretaresse
Ik werk als secretaresse voor diverse rechtspraktijken.
N. (Nancy) Greten-VerschoorNotarieel secretaresse
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
H. (Henk) NiemansverdrietKantoormanager
Met veel plezier ondersteun ik het kantoor bij de algemene bedrijfsvoering.

Notariskantoor Van Dorst-Dijkers

handelsregisternr: 24473985
btw nr: NL001640077B64

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 31
3299 AP Maasdam

Postadres

Postbus 5419
3299 ZG Maasdam

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.