Welkom bij Kral & Schukken Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Emmen.
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Kral & Schukken werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Emmen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Kral & Schukken Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

13 maart 2017

Vacature voor een startende kandidaat-notaris

Kral & Schukken Netwerk Notarissen te Emmen is op zoek naar een binnenkort afstuderend of recent afgestudeerde kandidaat-notaris voor de algemene praktijk (full time).


Wij bieden een gevarieerde praktijk waarbij in alle drie werkgebieden van het notariaat in ruime mate ervaring kan worden opgedaan. Wij zijn onderdeel van Netwerk Notarissen en bieden de beginnende kandidaat – naast de beroepsopleiding – alle mogelijkheden om gebruik te maken van de cursussen en andere faciliteiten van Netwerk Notarissen om zijn/haar kennis op peil te houden en uit te breiden. 


Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de (toegevoegd) notarissen: 0591 - 611 624. U kunt uw sollicitaties binnen vier weken na verschijnen van deze advertentie zenden aan onze toegevoegd notaris mevrouw mr. Mischalin van Wijk: vanwijk@ksnn.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

nieuws van netwerk notarissen

18 december 2018nieuws

Belastingplan 2019 aangenomen. Dit zijn de cijfers voor de schenk- en erfbelasting

Vanmiddag heeft de Eerste Kamer het Belastingplan 2019 aangenomen. Dit betekent onder meer dat het percentage nu definitief is waarmee de cijfers van de schenk- en de erfbelasting worden geïndexeerd.  ...

lees verder >
24 november 2018nieuws

Je digitale nalatenschap: wat moet je weten?

Vandaag bij de NOS in het nieuws: een testament maken om je digitale erfenis te regelen. Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen legt op radio en tv uit wat...

lees verder >
26 november 2018nieuws

Huiseigenaren vaak gemeentegrond ‘ingepikt’

Er is onderzoek gedaan naar het illegaal gebruik door huiseigenaren van naburige gemeentegrond. De Rijksuniversiteit Groningen onderzocht in vijf Nederlandse gemeenten het illegaal gebruik van gemeentegrond. Bij vier van deze...

lees verder >
mr. B.A. Schukken (Bean) notaris
Bean Schukken houdt zich voornamelijk bezig met ondernemers en hun onderneming. Hieronder vallen alle aspecten van het ondernemingsrecht: oprichten, splitsen, fuseren, joint-ventures, aandelenoverdrachten, aandeelhoudersovereenkomsten en het liquideren van BV's en NV's. Maar ook de ondernemer in privé wordt niet vergeten: testamenten, huwelijksvoorwaarden, "levenstestamenten" en estate planning.
mr. J.H. Kral (Jos) notaris
Jos Kral is dé notaris voor het begeleiden van transacties in onroerende zaken. Hij begeleidt zowel particulieren als professionele beleggers en ontzorgt de cliënt op alle (fiscale) gebieden. Jos doet naast onroerende zaken ook particulier familierecht, schenkingen en stichtingen/verenigingen.
mr. M.B.C. van Wijk (Mischalin)toegevoegd-notaris
Michalin is voornamelijk actief op het personen- en familierecht: zij begeleidt starters op de markt met samenlevingscontracten en testamenten, regelt voor jonge ouders testamentaire vastlegging van voogdij en bewind, begeleidt echtscheidingen en behandelt nalatenschappen. Kortom: van wieg tot graf is zij de aanspreekpersoon voor particulieren en hun vermogensvragen. Naast haar personen- en familierecht begeleidt Mischalin ook veilingen van onroerende zaken en "passeert" zij - net als de beide notarissen - akten.
mr. A.M. de Bruin (Miranda)kandidaat-notaris
T.G.H. Oortwijn (Trientje) notarisklerk
Trientje verzorgt de (omvangrijke) administratie van alle dossiers zorgt voor inschrijving bij het kadaster en andere registers.
W. Kuipers (Wim)notarisklerk
Wim staat u bij als u als particulier de overdracht van uw woning of het sluiten van uw hypotheek via ons kantoor regelt.
A.M. Pijnaker-Zwart (Angeline)notarieel medewerker
Angeline is de steun en toeverlaat van de beide notarissen op administratief gebied. Daarnaast bereidt zij alle overdrachten van onroerende zaken voor en behandelt zij hypotheken en overdrachten van grond door de gemeente.
C. Kootstra (Carola) notarieel medewerker
J. Huls (Janet)boekhouder
Janet Huls zorgt voor het overboeken van alle derdengelden en de overige boekhouding. Zij regelt ook de boekhouding bij nalatenschappen en verzorgt hypotheekoversluitingen.

Kral & Schukken Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 04085173
btw nr: NL817622627B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Weerdingerstraat 237
7811 CG Emmen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.