Wij zoeken enthousiaste kandidaat-notarissen voor het team van Netwerk Notarissen in Utrecht

Wij zoeken enthousiaste kandidaat-notarissen voor het team van Netwerk Notarissen in Utrecht

23 juni 2021

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaat-notarissen voor de volgende functies:

  • jurist familievermogensrecht; en een
  • jurist wetgeving notariaat en kwaliteit.

Ben jij op zoek naar vakinhoudelijke verdieping en sta je open voor alles wat nieuw is in de snel veranderende maatschappij? Dan ben je helemaal op je plek bij Netwerk Notarissen!

In deze functies vertaal je vakinhoudelijke ontwikkelingen naar de notariële praktijk van onze aangesloten notariskantoren. Niet alleen door het werken aan kwaliteitsstandaarden, maar ook door bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe notariële dienstverlening, het meewerken aan onderzoek en het bijdragen aan de communicatie bestemd voor het publiek. Je geeft met je collega’s mede richting aan de vakinhoudelijke ontwikkeling en kwaliteitsontwikkeling van de aangesloten notariskantoren. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten. Je maakt deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd in Utrecht (Arthur van Schendelstraat 650).

Wij zoeken kandidaat-notarissen met ruime praktijkervaring en een afgeronde beroepsopleiding. Verder vinden we het belangrijk dat onze nieuwe collega’s het net als de rest van het team plezierig vinden om op kantoor te werken en elkaar te inspireren. Een parttime invulling is mogelijk.

Het is een unieke functie in ‘de notariële wereld’, dus we kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat de rol concreet betekent. Je bent van harte welkom om koffie te komen drinken met een van ons als je je aangetrokken voelt tot onze vacature. Wil je daarvoor contact met ons opnemen via talent@netwerknotarissen.nl, t.a.v. Marjolein Scholten?

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp