Vacatures voor kandidaat-notarissen in Nijmegen

Vacatures voor kandidaat-notarissen in Nijmegen

Vacatures voor kandidaat-notarissen in Nijmegen

7 april 2023

Wil jij onderdeel uitmaken van een bloeiende onroerend goed praktijk en/of ondernemingsrechtpraktijk? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Ten Berge Notarissen in Nijmegen. Dit kantoor zoekt namelijk kandidaat-notarissen met ervaring in en affiniteit met het onroerend goedrecht en/of ondernemingsrecht. Ook komen zij beginnende kandidaat-notarissen zijn van harte welkom.

Ten Berge Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Ten Berge Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Ten Berge Notarissen. Of neem contact op met Edwin Lotz of Marc Tesser via 024-3228277.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp