Vacature voor een telefoniste in West-Brabant

Vacature voor een telefoniste in West-Brabant

Vacature voor een telefoniste in West-Brabant

3 november 2021

Ben jij accuraat, klantgericht en flexibel? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij MarkVliet Netwerk Notarissen in West-Brabant. Dit kantoor zoekt namelijk een telefoniste die het visitekaartje van het kantoor wil zijn.

MarkVliet Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij MarkVliet Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van MarkVliet Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Wendy van Gils (office manager) via wendy@markvliet.nl of 0168 463 550. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp