Vacature voor een startende kandidaat-notaris of student Notarieel recht in Huizen en Blaricum

Vacature voor een startende kandidaat-notaris of student Notarieel recht in Huizen en Blaricum

20 maart 2018

Ben je een beginnende kandidaat-notaris of student notarieel recht? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Moulijn Netwerk Notarissen in Huizen en Blaricum. Dit kantoor zoekt namelijk een startende kandidaat-notaris of student Notarieel recht.

Moulijn Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Moulijn Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Moulijn Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Annet van Sinderen of Willem Hoorn via telefoonnummer 035-5248989. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.