Vacature voor een stagiair(e) in Borne

Vacature voor een stagiair(e) in Borne

Vacature voor een stagiair(e) in Borne

5 februari 2022

Studeer jij mbo of hbo Rechten en ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen in Borne. Dit kantoor zoekt namelijk stagiair(e) of een medewerker op het secretariaat.

Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om de cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp