Vacature voor een secretaresse in Rotterdam

Vacature voor een secretaresse in Rotterdam

30 april 2018

Ben je een enthousiaste secretaresse? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Nouwen Notarissen in Rotterdam. Dit kantoor zoekt namelijk twee secretaresses.

Nouwen Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen. 

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Nouwen Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Nouwen Notarissen. Of neem contact op met mr. A.C. Maxwell-Vernimmen op telefoonnummer: 010-2669858.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.