Vacature voor een secretaresse in Elburg

Vacature voor een secretaresse in Elburg

23 september 2020

Ben je een enthousiaste secretaresse? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Notariskantoor Megchelsen & Haksteen in Elburg. Dit kantoor zoekt namelijk een secretaresse voor administratieve/ondersteunende taken en contact met cliënten

Notariskantoor Megchelsen & Haksteen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariskantoor Megchelsen & Haksteen? Kijk voor meer informatie op de website van Notariskantoor Megchelsen & Haksteen. Of neem contact op met mr. J.M.(Jacobine) Haksteen via j.m.haksteen@notariselburg.nl of via telefoonnummer: 0525-681258. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp