Vacature voor een notarieel medewerker/notarisklerk in Urk

Vacature voor een notarieel medewerker/notarisklerk in Urk

25 juni 2020

Ben je een zelfstandige notarieel medewerker of notarisklerk? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij NotaMare Urk notarissen en adviseurs. Dit kantoor zoekt namelijk een ervaren medewerker voor de registergoederenpraktijk.

NotaMare Urk notarissen en adviseurs is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij NotaMare Urk notarissen en adviseurs? Kijk voor meer informatie op de website van NotaMare Urk notarissen en adviseurs. Of neem contact op met Lubbert van Otterloo via 0527-681430.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp