Vacature voor een notarieel medewerker in Wageningen

Vacature voor een notarieel medewerker in Wageningen

Vacature voor een notarieel medewerker in Wageningen

23 mei 2023

Wil je werken in een enthousiast team en in een informele sfeer in Wageningen? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Smit & Moormann notariaat. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel medewerker familierecht en ondernemingsrecht.

Smit & Moormann notariaat is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Smit & Moormann notariaat? Kijk voor meer informatie op de website van Smit & Moormann notariaat. Of neem contact op met Jan Smit via (0317) 42 53 33. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp