Vacature voor een notarieel medewerker in Oud-Beijerland

Vacature voor een notarieel medewerker in Oud-Beijerland

18 juli 2019

Ben je een enthousiaste notarieel medewerker? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel medewerker voor de familierechtafdeling.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.  

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Of neem contact op met het kantoor via 0186 - 63 62 22.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp