Vacature voor een notarieel medewerker in Mijdrecht

Vacature voor een notarieel medewerker in Mijdrecht

7 december 2017

Ben je een enthousiaste notarieel medewerk(st)er? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij FFT Notarissen in Mijdrecht. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel medewerk(st)er ondernemingsrecht.

FFT Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen. 

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij FFT Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van FFT Notarissen. Of neem contact op met Arjen Fanoy via telefoonnummer 0297-288086.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.