Vacature voor een notarieel medewerker in Hilversum

Vacature voor een notarieel medewerker in Hilversum

Vacature voor een notarieel medewerker in Hilversum

18 maart 2024

Ben jij op zoek naar een plezierige, collegiale werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatief? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van Hengstum & Stolp Notarissen. Dit kantoor zoekt namelijk een ondersteunend medewerker voor de onroerend goed praktijk. 

Van Hengstum & Stolp Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van Hengstum & Stolp Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van Hengstum & Stolp Notarissen. Of neem contact op met Toon Steendijk of Bas Leenders via 035-6247367.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp