Vacature voor een kandidaat-notaris of paralegal familierecht in Amersfoort

Vacature voor een kandidaat-notaris of paralegal familierecht in Amersfoort

Vacature voor een kandidaat-notaris of paralegal familierecht in Amersfoort

9 juni 2023

Vind je het leuk om in een team te werken binnen de boedelpraktijk? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij BolscherBrugDeijl Netwerk Notarissen in Amersfoort. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris familierecht.

BolscherBrugDeijl Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij BolscherBrugDeijl Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van BolscherBrugDeijl Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Selma Visser via [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp