Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Mijdrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Mijdrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Mijdrecht

27 juli 2023

Ben jij een beginnend of meer gevorderd kandidaat-notaris of klerk/ervaren notarieel medewerker en op zoek naar een fijne werkomgeving om je binnen de rechtsgebieden onroerend goed (en/of ondernemingsrecht) verder te ontwikkelen? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij FFT Netwerk Notarissen in Mijdrecht. Dit kantoor zoekt namelijk een enthousiaste medewerker die graag in onze zeer afwisselende praktijk mee wil draaien.

FFT Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij FFT Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van FFT Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Mariëlle Touw ([email protected] of 0297-288086).

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp