Vacature voor een kandidaat-notaris/juridisch (notarieel) medewerker in Borne

Vacature voor een kandidaat-notaris/juridisch (notarieel) medewerker in Borne

26 oktober 2018

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen in Borne. Dit kantoor zoekt namelijk in verband met het zwangerschapsverlof van een medewerkster van ons kantoor vanaf januari 2019 een medewerker met ervaring in de onroerend goed praktijk (een HBO-jurist, WO-jurist, notarieel (juridisch) medewerker of kandidaat-notaris).

Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.  

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen. Of neem contact op met Nienke Westerhof via telefoonnummer 074 - 266 13 93.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.