Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenwijk (Kop van Overijssel)

Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenwijk (Kop van Overijssel)

8 oktober 2019

Ben je een enthousiaste en zelfstandige kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation in Steenwijk (Kop van Overijssel). Dit kantoor zoekt namelijk een zelfstandige kandidaat-notaris.

Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation? Kijk voor meer informatie op de website van Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation. Of neem contact op met Belinda van Drie via 0643155729 (ook buiten kantooruren) of info@kroekvanweert.nl. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp