Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenwijk

Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenwijk

Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenwijk

2 juni 2023

Ben je toe aan een volgende stap in een afwisselende praktijk? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen in Steenwijk. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris.

Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Marc van Weert via (0521) 51 28 92.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp