Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenbergen of Oud Gastel

Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenbergen of Oud Gastel

Vacature voor een kandidaat-notaris in Steenbergen of Oud Gastel

24 november 2021

Wil je beginnen aan een nieuwe uitdaging op een notariskantoor met een algemene praktijk en veel contact met cliënten? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Ligne Netwerk Notarissen in Steenbergen en Oud Gastel. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris voor de algemene notariële praktijk.

Ligne Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bijLigne Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Ligne Netwerk Notarissen. Of neem contact op met K. Schutz-ten Rouwelaar via e-mailadres: schutz@lignenotarissen.nl of via telefoonnummers 0167-564650 of 0165-512154.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp