Vacature voor een kandidaat-notaris in Oud-Beijerland

Vacature voor een kandidaat-notaris in Oud-Beijerland

18 juni 2021

Ben je een kandidaat-notaris met goede contactuele eigenschappen en commercieel inzicht? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van Dijk Schilperoort Notarissen in Oud-Beijerland. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris op het gebied van het ondernemingsrecht.

Van Dijk Schilperoort Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van Dijk Schilperoort Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van Dijk Schilperoort Notarissen. Of neem contact op met Marc van Dijk, telefoon 0186 - 636222 of e-mail mvd@notarishw.nl. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp