Vacature voor een kandidaat-notaris in Maastricht

Vacature voor een kandidaat-notaris in Maastricht

28 mei 2018

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Huenges Wajer en Joosten notarissen in Maastricht. Dit kantoor zoekt namelijk een enthousiaste kandidaat-notaris.

Huenges Wajer en Joosten notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Huenges Wajer en Joosten notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Huenges Wajer en Joosten notarissen. Of neem contact op via 043-3509950.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.