Vacature voor een kandidaat-notaris in Helmond

Vacature voor een kandidaat-notaris in Helmond

7 december 2017

Ben je een ervaren kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen in Helmond. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris ondernemingsrecht/zakelijk bedrijfsregistergoed.

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren. 

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Niek Visser of Miranda van den Broek-Bessems via telefoonnummer 0492 - 522 431.  

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.