Vacature voor een kandidaat-notaris in Elburg

Vacature voor een kandidaat-notaris in Elburg

19 augustus 2020

Ben je een ervaren kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Notariskantoor Megchelsen & Haksteen in Elburg. Dit kantoor zoekt namelijk een ervaren kandidaat-notaris.

Notariskantoor Megchelsen & Haksteen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariskantoor Megchelsen & Haksteen? Kijk voor meer informatie op de website van Notariskantoor Megchelsen & Haksteen. Of neem contact op met Jacobine Haksteen via e-mail j.m.haksteen@notariselburg.nl of telefoon 0525-681258.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp