Vacature voor een kandidaat-notaris in Dussen

Vacature voor een kandidaat-notaris in Dussen

5 augustus 2020

Ben je een ervaren kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Rivieren Notarissen in Dussen. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris voor de registergoedpraktijk.

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.  

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Rivieren Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Rivieren Notarissen. Of neem contact op met mr. J.W.A.M. (Cyriel) Bongers en mr. S.J.G. (Stephan) de Kort via adekort@derivierennotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp