Vacature voor een kandidaat-notaris in Den Haag (junior en medior)

Vacature voor een kandidaat-notaris in Den Haag (junior en medior)

9 mei 2019

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van Buttingha Wichers notarissen in Den Haag. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris voor de sectie vastgoed.

Van Buttingha Wichers notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.  

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van Buttingha Wichers notarissen? Neem dan contact op met Ellis Vermoen via e.vermoen@vbwnotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.