Vacature voor een kandidaat-notaris in Barendrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris in Barendrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris in Barendrecht

25 november 2021

Heb je als kandidaat-notaris affiniteit met mensen en het werken op een kleiner tot middelgroot notariskantoor? Dan zijn er mogelijkheden voor je bijNotariskantoor Van Spreeuwel in Barendrecht. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris.

Notariskantoor Van Spreeuwel is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariskantoor Van Spreeuwel? Kijk voor meer informatie op de website van Notariskantoor Van Spreeuwel. Of neem contact op via 0180 - 61 63 88 of info@notarisvanspreeuwel.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp