Vacature voor een kandidaat-notaris in Aalten

Vacature voor een kandidaat-notaris in Aalten

31 oktober 2018

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen in Aalten. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris.

Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.  

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen. Of neem contact op met mevrouw Karin Tornij via k.tornij@brinkman-rensen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.