Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Lelystad

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Lelystad

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Lelystad

20 maart 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het familierecht? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Hak & Rein Vos Notarissen. Dit kantoor heeft namelijk plaats voor een kandidaat-notaris familierecht.

Hak & Rein Vos Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 2000 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Hak & Rein Vos Notarissen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Hak & Rein Vos Notarissen of neem contact op met notaris Jeroen van der Weele via 0320 247 394 of [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp