Vacature voor een junior kandidaat-notaris in Den Haag

Vacature voor een junior kandidaat-notaris in Den Haag

9 augustus 2019

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Buren. Dit kantoor zoekt namelijk een beginnend kandidaat-notaris.

Buren is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze starters veel heeft te bieden. Samen met andere starters volg je de Junior Netwerk Academie, een opleidingsprogramma dat speciaal is afgestemd op jonge kandidaat-notarissen. Je leert omgaan met de uitdagingen die je als jonge kandidaat-notaris tegenkomt op een notariskantoor. Niet alleen de inhoudelijke maar ook op professioneel vlak. Via de Junior Netwerk Academie leer je de andere startende kandidaat-notarissen binnen Netwerk Notarissen kennen, ook op een informele manier.

Op een Netwerkkantoor werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren. Wil je meer weten over de activiteiten van Netwerk Notarissen voor beginnende kandidaat-notarissen? Bekijk dan deze video.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Buren? Kijk voor meer informatie op de website van Buren. Of neem contact op met mevrouw I. Maassen via vacature@burenlegal.com.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp