Vacature voor een financieel administratief medewerker in Wageningen

Vacature voor een financieel administratief medewerker in Wageningen

29 maart 2021

Ben je een enthousiaste financieel administratief medewerker? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Smit & Moormann notariaat in Wageningen. Dit kantoor zoekt namelijk een financieel administratief medewerker.

Smit & Moormann notariaat is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Smit & Moormann notariaat? Kijk voor meer informatie op de website van Smit & Moormann notariaat. Of neem contact op met notaris Jan Smit via telefoonnummer 0317-425 333 of per e-mail jan@smitmoormann.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp