Vacature voor een boekhouder in Leiden

Vacature voor een boekhouder in Leiden

21 december 2018

Ben je een enthousiaste boekhouder? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij BMS Notarissen in Leiden. Dit kantoor zoekt namelijk een boekhouder met officemanagement-taken.

BMS Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen. 

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij BMS Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van BMS Notarissen. Of neem contact op met Jitske Hosselet via telefoonnummer 06 51258344 of per e-mail jitskehosselet@selectia.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.