Vacature voor een beginnende kandidaat-notaris in West-Brabant

Vacature voor een beginnende kandidaat-notaris in West-Brabant

22 juli 2020

Ben je een beginnende kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij MarkVliet Netwerk Notarissen in West-Brabant. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris op het gebied van het ondernemingsrecht en/of familierecht.

MarkVliet Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.   

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bijMarkVliet Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van MarkVliet Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Wendy van Gils via 0168 463 550 of wendy@markvliet.nl. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp