Vacature ICT-coördinator bij Netwerk Notarissen

Vacature ICT-coördinator bij Netwerk Notarissen

9 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ICT-coördinator. Het is een functie waarin ict, vakinhoud en organisatie samenkomen. We zijn daarom op zoek naar iemand met roots in het notariaat en kennis van ict.

Netwerk Notarissen heeft verschillende projecten met een grote ICT-component. De ICT- coördinator managet deze projecten. Hij/zij is zelf geen developer maar heeft inzicht en kennis van ICT-systemen en spreekt de taal van de notarieel jurist maar ook van de techneuten. Tot de dagelijkse werkzaamheden van de ICT-coördinator horen ook de websites van de aangesloten notariskantoren en het intranet waar alle leden van Netwerk Notarissen toegang toe hebben.  

De ICT-coördinator maakt deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd in Utrecht. Bij de koepelorganisatie wordt gewerkt aan de kwaliteitsstandaard van de aangesloten kantoren. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten.  

Wij maken graag kennis met notarieel juristen die de uitdaging willen oppakken en in aanmerking willen komen voor de functie van ICT- coördinator. Het is een parttime functie. Wil je kennis komen maken en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Robert Coster (coster@netwerknotarissen.nl). Bellen kan ook, tel. 030 4100 710.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.