Vacature bij De Netwerk Notarissen Academie in Utrecht voor een opleidingscoördinator

Vacature bij De Netwerk Notarissen Academie in Utrecht voor een opleidingscoördinator

10 januari 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze opleidingscoördinator voor De Netwerk Notarissen Academie. Het is een functie waarin vakinhoud, organisatie en innovatie samenkomen. We zijn daarom op zoek naar iemand met roots in het notariaat. De functie wordt overgenomen van een notarieel jurist die naar het buitenland vertrekt. 

Via De Netwerk Notarissen Academie worden 2000 mensen (alle functies) van de aangesloten Netwerkkantoren opgeleid. Wij streven ernaar ieder jaar een nieuw inhoudelijk uitdagend en vernieuwend opleidingsprogramma aan te bieden. De opleidingscoördinator staat aan het roer van De Netwerk Notarissen Academie en gaat met een aantal vernieuwingen die zijn ingezet, verder aan de gang.  

De opleidingscoördinator maakt deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd is Utrecht (gelegen op loopafstand van het station Utrecht Vaartse Rijn en Utrecht Centraal). Bij de koepelorganisatie wordt gewerkt aan de kwaliteitsstandaard van de aangesloten kantoren. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten. 

In de kern genomen bestaat het team uit een coördinator kennisdomein familievermogensrecht, een coördinator kennisdomein notariële belastingen, een coördinator communicatie, een redactie voor de kennisbank alsmede notarieel juristen (onder wie notariële studenten). 

Wij maken graag kennis met notarieel juristen die de uitdaging willen oppakken en in aanmerking willen komen voor de functie van opleidingscoördinator. De functie kan ook parttime (vanaf 24 uur p.w.) worden uitgeoefend. Wil je kennis komen maken en/of heb je vragen? Neem dan contact op met Hélène Selderhuis (selderhuis@netwerknotarissen.nl). Bellen kan ook, tel. 030 4100 710. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp