Corona maatregelen

Corona richtlijnen voor uw bezoek aan ons kantoor

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft Van der Valk Netwerk Notarissen besloten per direct een aantal maatregelen te treffen. Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

1. Ziekteverschijnselen
Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2. Volmachten
Voor veel rechtshandelingen is er de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleend. Wij verzoeken u in ieder geval voor overdrachten van onroerende zaken als verkopende partij een volmacht af te geven. De verkopende partij is dan niet aanwezig bij het passeren van de akte. Vraag gerust naar meer informatie over het verlenen van een volmacht bij de behandelaar van uw dossier.

3. Langskomen zonder afspraak
Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is. Wanneer u toch zonder afspraak langskomt, kunnen we niet garanderen dat we u direct kunnen helpen. Bel graag even voorafgaand aan uw bezoek.

4. Verminderde bezetting
Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Het kan daarom zijn dat wij u daardoor anders van dienst zullen zijn dan dat u van ons gewend bent.

5. Meegaan met afspraken
Wanneer u langskomt op kantoor, of dit voor een bespreking, ondertekening van een document of voor het passeren van een akte is, vragen wij u alleen te komen. Neem geen onnodige extra partijen mee naar ons kantoor. Dit geldt voor familieleden, adviseurs, makelaars en andere partijen die doorgaans wel mee zouden gaan. Mocht er een partij toch noodzakelijk aanwezig moeten zijn, geef dit dan op voorhand van uw bezoek door aan uw behandelaar en anders aan de receptioniste.

6. Contact
Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren door gebruik te maken van de antibacteriële gel naast de receptie. Houdt voor uw veiligheid en die van onze medewerkers voldoende afstand en schud geen handen. Wacht desnoods even zodat een ander rustig voorbij kan lopen. Om hygiëne redenen serveren we ook geen koffie; thee of water meer bij uw bezoek.

Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval hanteren zolang het volgens het RIVM nodig is.

Wij danken u voor uw begrip.


Namens Van der Valk Netwerk Notarissen,

mr. Jeroen Krabbendam

Van der Valk Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 24256859
btw nr: NL8043.02.017B01

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur
Tussen 12:15 uur en 13:00 uur zijn wij met lunchpauze. Let op: Op de Tuinlaan is betaald parkeren. U kunt via de betaalautomaat en via uw mobiele parkeer app betalen. De parkeerplaatsen achter het kantoor zijn in beginsel gereserveerd voor medewerkers.

Bezoekadres

Tuinlaan 82
3111 AW Schiedam